Kilencszer volt terhes, kilencszer vetélt el Sütő Enikő

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
modell Sütő Enikő vetélés Bátor Tábor modelliskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem lehetett gyermeke Sütő Enikőnek. Állítja, feldolgozta a vele történteket, és azt is elmondta, miként élheti meg az anyaságot anélkül, hogy saját babája született volna.

A magyar modell kilencszer volt várandós, ám sajnos végül mindegyik alkalommal elment a baba. Enikő azonban az évek során megtanulta, hogyan tudta elfogadni a megváltoztathatatlant.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A környezetem nagyon támogatott a veszteség feldolgozásában, és én is elindultam egy belső útkeresés felé. Rájöttem, hogy mindent a tudat teremt, és ha tartozásunk van az életben, akkor az visszaüt. Az, hogy nem lett gyermekem, egyfajta lehetőséget adott arra, hogy megértsek fontos dolgokat"mondta el a Borsnak Enikő.

A modell hozzátette, saját modelliskolájának és a Bátor Táborban való aktív közreműködésének hála meg tudja élni a vágyott anyai érzéseket.

"Rendkívül közeli kapcsolatban vagyok ezekkel a gyerekekkel, őket szeretem úgy, mintha a sajátjaim lennének. Előfordul az is, hogy nálunk alszanak, rengeteg szeretetet adnak, őszinte lények. A férjem ugyancsak mellettem áll mindenben, amiért hálás vagyok. A mai világban sok férfi fél a felelősségtől, az elkötelezettségtől, s ezért nem lehet a párjuknak gyerekük, ami szomorú. Az örökbefogadás jó út lehet, de sajnos hazánkban nagyon megnehezítik az eljárást, végül ezért tettem le róla én is" – fejtette ki bővebben Enikő.

Apa lesz a ValóVilág egykori szereplőjehttp://www.life.hu/csalad/20140318-az-rtl-klub-valovilag-4-szereploje-leonidasz-apa-lesz.htmlLeonidasz és párja, Betty szülői örökök elé néznek. CsaládAlig látják gyerekei Sarka Katáthttp://www.life.hu/csalad/20140225-a-tv2-a-nagy-duettjenek-szereplojet-sarka-katat-hajdu-peter-feleseget-alig-latjak-a-gyerekei.htmlRengeteg időt tölt Sarka Kata aTV2 stúdiójában, gyerekei pedig rosszul viselik ezt, ugyanis alig látják A Nagy Duettre készülő mamájukat. Család--Jaksity Kata terhességén csámcsognak - visszavághttp://www.life.hu/csalad/20140224-jaksity-kata-musorvezeto-a-harmadik-gyermeket-varja-es-sok-kritikat-kap-emiatt.htmlA műsorvezető fájlalja, hogy várandóssága miatt több rosszindulatú kommentet is kap. Kritikusai szerint ennyi idősen nem kellene már szülnie, ő pedig a Facebookon válaszolt nekik.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.