Búcsúpuszit kapott egy zsiráftól egy haldokló állatkerti dolgozó

Forrás: Facebook/Stichting Ambulance Wens Nederland -
végső stádium búcsú Rotterdam puszi Hollandia rák zsiráf állatkert dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 54 éves gondnok végső stádiumban van. Utolsó kívánságaként a halála előtt elbúcsúzott kedvenc állataitól.

Élete nagy részét a rotterdami állatkertben töltötte Mario, aki a zsiráfok kifutóját takarította. A középkorú férfinél rákot diagnosztizáltak, azt mondták, már csak hetei vannak hátra. Halála előtt mindenképp el akart búcsúzni a szívéhez közel álló hosszúnyakúaktól. Mivel járni már nem tudott, hordágyon vitték a zsiráfok kifutójához.

Forrás: Facebook/Stichting Ambulance Wens Nederland

Ezután szívbemarkoló pillanatok következtek. A zsiráf olyan közel tudott menni a férfihez, hogy még puszit is nyomott az arcára. Nagyon megható!

Ő lesz György herceg dadusahttp://www.life.hu/csalad/20140321-katalin-es-vilmos-gyermekenek-gyorgy-herceg-dadusa-maria-teresa-turrion-borrallo-spanyol-no-lesz.htmlEgy fiatal spanyol nő vigyáz a legifjabb brit trónörökösre.Család--Megszülettek Elsa Pataky ikreihttp://www.life.hu/csalad/20140321-elsa-pataky-modell-szineszno-es-chris-chris-hemsworth-szinesz-ikrei-vilagra-jottek.htmlChris Hemsworth és magyar származású neje két újszülöttnek is örülhet. A kis család a Cedars Sinai Medical Centerben van, őrök vigyáznak a biztonságukra.Család--Végre bekötik a fejét Jennifer Anistonnak!http://www.life.hu/csalad/20140321-vegre-bekotik-a-fejet-jennifer-anistonnak.htmlA UsWeekly szellőztette meg azt az információt, hogy Brad Pitt egykori kedvese, Jennifer Aniston a sok és hosszadalmas próbálkozás után végre ismét férjhez megy!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.