10 dolog, amit soha ne mondj a főnöködnek!

Forrás: Thinkstock -
főnök beosztott munka munkavállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előléptetést szeretnél? Fizetésemelést? Vagy csak egyszerűen annyit, hogy hagyjanak békén a munkahelyeden? Akkor válogasd meg a szavaidat. A Life.hu összegyűjtötte, a 10 legfontosabb mondatot, amit soha, de soha ne mondj a főnöködnek.

1. Ezt lehetetlen megcsinálni!

2. Ez volt a legjobb? Hát…

3. Ez nem az én problémám.

4. Ez nincs a munkaköri leírásomban.

5. Most ez annyira fontos?

Forrás: Thinkstock

6. Ez nem valami nagy ötlet/dolog.

7. Ütköznünk kellene a neten! Facebook? iWiW? Chatelünk?

8. Nagyon berúgtam tegnap este…

9. Nekem nem fizetnek eleget ezért.

10. …egy sóhajtás…

10 dolog, amit soha ne mondj egy depressziósnak!http://www.life.hu/csalad/20140306-10-dolog-amit-soha-nem-mondj-egy-depressziosnak.htmlA depresszió ma már népbetegségnek számít, így egyre nagyobb esélye van annak, hogy közeli hozzátartozónkat, barátunkat, kollégánkat is érinti. Körültekintően kell a szavainkat megválogatnunk, ha ilyen betegségben szenvedő személlyel hoz össze a sors bennünket. Sőt, vannak olyan tipikus mondatok, amiket feltétlenül kerülni kell, mert ezekkel csak ronthatunk az amúgy sem rózsás helyzeten. A Life.hu összegyűjtötte a leggyakoribbakat.Család--10 dolog, amit soha ne mondj egy terhes nőnek - A leggyakoribb bántó megjegyzésekhttp://www.life.hu/csalad/20140218-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-egy-terhes-nonek.htmlAz áldott állapot kétségkívül jó, kivéve akkor, amikor bugyuta, olykor sértő megjegyzéseket kapunk a hasunk méretére, súlyban gyarapodó testünk küllemére. Íme, a leggyakoribb megjegyzések, amiktől a terhes nők hormonháztartása biztosan kileng – és nem éppen a jótékony irányba.Család--10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világothttp://www.life.hu/csalad/20140102-10-zseni-tinedzser-akik-jobba-tettek-a-vilagot-2013-ban.htmlVannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból. Íme, a világ 10 legtehetségesebb tinédzsere. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.