Halálos veszélyben van Vilmos herceg és családja?

Forrás: AFP/Toby Melville -
fenyegetés Katalin hercegnő al-Kaida II. Erzsébet brit királynő Új-Zéland utazás Ausztrália Vilmos herceg György herceg terrorszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő szóvivője Twitteren tette közzé Vilmos herceg és Katalin hercegnő ausztráliai útjának összes részletét – éppen azután, hogy az Egyesült Királyság uralkodónőjét megfenyegette az al-Kaida. Szakértők szerint emiatt most komoly veszélyben vannak.

"Kézikönyv terroristáknak" – így jellemezték azt a közleményt, amely tartalmazza Katalin hercegnő és Vilmos herceg ausztráliai útjának összes állomását és pontos részleteit.

Forrás: AFP/Toby Melville

A királynő szóvivője által közzétett dokumentum megjelenése az egykori királyi adatvédelmi tisztviselő szerint is hatalmas veszélynek teszi ki Vilmos herceget és családját, akik jövő héten indulnak látogatásra a szigetországba. II. Erzsébet királynőt nemrég az al-Kaida fenyegette meg. Már akkor megkezdték az ilyenkor szükséges biztonsági előkészületeket, éppen ezért érthetetlen a dokumentum nyilvánosságra hozása.

Egy elhagyatott színház különös életehttp://www.life.hu/csalad/20140325-egy-elhagyatott-szinhaz-kulonos-elete-massachusettsi-orpheum-theather-epulete.htmlA massachusettsi Orpheum Theater épülete eredetileg színházként üzemelt, majd dohányraktárrá vált, most pedig üresen állva várja további sorsát. Elhagyatott helyek című sorozatunkban a szellemkórház és a sivatag közepén épült város után most egy különleges színházépületet mutatunk meg. Család--Elindult Micihttp://www.life.hu/csalad/20140401-ordog-nora-es-nanasi-pal-mici-kislanya-elindult.htmlAhogy korábban is, rendszeresen blogol Micivel megélt gyönyörű pillanatairól a második babájával várandós Ördög Nóra. CsaládOrigoÍgy öltöznek a magyar politikusnők – stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140328-igy-oltoznek-a-magyar-politikusnok-szemes-nora-szemelyi-stylist-tippjei.htmlHogyan öltözzön, sminkeljen, és milyen frizurát viseljen egy olyan nő, aki aktívan politizál? Szemes Nóra személyi stylist elárulta - szigorúan stylist szemmel nézve -, mi a véleménye Dúró Dóra, Csiba Katalin, Selmeczi Gabriella és Kunhalmi Ágnes megjelenéséről.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.