A betörők a hírességeket sem kímélik - Sztárok, akiket kiraboltak

Forrás: TV2 -
Pintácsi Viki VV Anikó Michael Flatley betörés betörő rablás érték sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hozzád törtek már be? Nincs is annál rosszabb, mint hogy tárt ajtó illetve széttúrt és kifosztott lakás fogad otthon, amikor hazatérsz a munkából vagy egy hosszabb nyaralásból. Nem kímélik a betörők a hírességeket sem: néhány napja például Orosz Barbara színésznőhöz is betörtek. De nem ő az egyetlen: íme, néhányan, akik már pórul jártak. 

1. Néhány nappal ezelőtt kirámolták Orosz Barbara lakását, s bár jó néhány értéke eltűnt a tévésnek, az eset legfőbb tanulsága számára mégiscsak az, hogy milyen okos, talpraesett a macskája. A Stella névre hallgató házikedvenc ugyanis természetesen otthon volt, amikor betörtek a lakásba, és a cica megérezte, hogy valami nincs rendben. Ekkor kiosont a lakásból, és hangos nyávogással jelzett a szomszédoknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2. 2014. április elején betörtek Michael Flatley kastélyába, miközben feleségével és fiával otthon voltak és épp játszottak. A betörők mintegy 330 ezer font (122 millió forint) értékben vittek el holmikat a kastélyból, köztük egy 200 ezer fontot érő rinocéroszkürtöt, amit a táncos sztár a kastély vadásztermében tartott.

Forrás: AFP/Alexander Joe

3. Kovács Patrícia otthonába is betörtek már, a felháborodott műsorvezető a Facebookon osztotta meg annak idején a hírt barátaival.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

4. Pintácsi Viktória énekesnő otthonába éppen akkor törtek be, amikor beteg kisfiát ápolta a kórházban. A tettesek minden értéket elvittek a házból - mindezt fényes nappal, költöztetőknek álcázva magukat.

Forrás: Facebook/Pintácsi Viktória

5. VV Anikót akkor rabolták ki, miközben aludt. A lány sokáig nem is tudta, mi történt, majd nagyon megrémült, amikor tudatosult benne, hogy idegen van a lakásában. „Arra ébredtem, hogy valaki mászkál a lakásban. Rettentően megijedtem, de fogalmam sem volt, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Órákon keresztül vártuk, hogy odaérjenek a rendőrök. De nem jöttek!”

Forrás: RTLKLUB

6. Néhány éve egy betörő akart bejutni Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata házába, amikor csak kisfiuk és a bébiszitter volt otthon. Sarka Kata interjúra készülődött napközben Noémival, a nagyobb gyermekükkel, s egy étterembe indult, ahol Hajdú Péter várta őket. A család már az étteremben volt, amikor a szomszédjuk sietett értük a hírrel: valaki betört a házukba. Mint kiderült, egy valószínűleg zavarodott nő átmászott a kerítésen, majd az ablakon, egyenesen a család nappalijába. A bébiszitter bátorságának köszönhetően a nő elhagyta a házat, majd a tettestársával egy lopott motorra ültek, és elhajtottak.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.