Sági Szilárdék a lombikprogramban bíznak

Forrás: Noguchi Porter Novelli -
Hal a tortán Sági Szilárd lombikbébi-program SuperTV2 lombikbébi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel évek óta tartó próbálkozásuk ellenére sem jött össze a baba, Sági Szilárd és kedvese úgy döntött, belevágnak a lombikprogramba.

"Már több mint négy éve próbálkozunk, és két éve elhatároztuk, hogy orvosi segítséget kérünk. Időközben ugyanis szépen lassan kiokosodtunk a témában, és tudjuk, az idő sajnos ellenünk dolgozik. Túl vagyunk már jó néhány inszemináción, de most végre találtunk egy klinikát, ahol új reményt kaptunk"mondta el Szilárd párja, Szilvi a Blikknek.

Forrás: Noguchi Porter Novelli

"A lelki felkészülésben is rengeteget segít a klinika, de emellett olyan egyéb vizsgálatok, vérvételek is bekerültek a programba, amit eddig sehol sem csináltak" – tette hozzá. Szilárd elmondta, hogy neki teljesen mindegy, milyen nemű gyerekük születik, csak egészséges legyen. "De az biztos, hogy akár fiú lesz, akár kislány, főzni és barkácsolni megtanítom" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.