kormányépület Wellington Katalin hercegnő Új-Zéland játék Ausztrália Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis trónörökös még csak hétfőn érkezett meg Új-Zélandra szüleivel, máris királyi kötelességeit teljesíti – mint például 10 vele egykorú pajtásával játszik a wellingtoni kormányházban. Elbűvölő fotók.

30 órányi repülőút után hétfőn landolt György herceg és szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegnő gépe a wellingtoni repülőtéren, ám őfelsége nem sokat pihenhetett, hiszen eleget kell tennie királyi kötelezettségeinek. Mint például egy nagyot játszani 10 vele egykorú új kis barátjával a wellingtoni kormányházban. A képek tanúsága szerint remekül teljesítette a feladatot és úgy tűnik, máris szemet vetett valakire. Zabálnivaló!

/1404/A_kis201449102620
11 dolog, amit soha ne mondj a pasidnakhttp://www.life.hu/csalad/20140401-11-dolog-amit-soha-ne-mondj-a-pasidnak.htmlAz őszinte kapcsolat mindennek az alapja. Ennek ellenére néha nem árt, ha visszafogod magad és nem mondasz ki mindent, amit éppen gondolsz. Egy párkapcsolat olyan, mintha egy aknamezőn sétálnál. Légy óvatos! Család--"Küldjetek el, csak nekem ne kelljen!"http://www.life.hu/intim/20140408-deaki-timea-a-life-hu-parterapeutaja-segit-eligazodni-a-felrelepesek-a-hutlenseg-a-megcsalas.htmlNaphosszat elemezhetnénk a hűtlenség okait, a félrelépések miértjeit, egyértelmű recept, ellenszer azonban továbbra sincs rá. Sorozatunk, melyben végigvettük, hogyan nyomulnak más nők a pasijainkra, mit gondolnak a megcsalásról a férfiak, és miért is jövünk össze valakivel, akiről tudjuk, hogy kapcsolatban él, igyekszik kapaszkodót nyújtani ezen a bizonytalan terepen. Most a Life.hu párterapeutája teszi fel a témára a koronát érveivel és véleményével.Intim--Crosstréning csajoknak is: íme a tökéletes kitöréshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140408-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-segitsegevel-kitoresek-es-combizom-edzes.htmlA crosstréning egyre népszerűbb itthon is, de nem csak a férfiak körében. Nemrég Balogh Zsolt személyi edző, crosstréningoktató mesélt erről a viszonylag új és hatékony edzésformáról, ami azonnal felkeltette a figyelmemet. Hiszen ezzel a módszerrel a tévhitekkel ellentétben nemcsak a férfiak, de a nők is edzhetnek, nem is akárhogyan. A következő hetekben Zsolt segítségével mutatom be, milyen alapgyakorlatokat érdemes megtanulni és rendszeresen végezni ahhoz, hogy a tested erős, izmos és terhelhető legyen.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.