Házak, amiket lassan elnyel a tenger

Florida ház tenger elhagyatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy Star Wars-forgatásról hagyták volna a parton az építményeket, amik a floridai Cape Romano sziget déli csücskében találhatók. 1982-ben épültek, de a tervezők jócskán elszámították magukat, ugyanis a házikók nem bírták ki a 2005-ös Wilma hurrikánt, és azóta is folyamatosan csúsznak bele a Mexikói-öbölbe – egyszer végleg eltűnnek a szemünk elől. Elhagyatott helyek című sorozatunkban beleshettünk már egy homokkal teli szellemváros házaiba, egy üresen hagyott vidámparkba és Hitler egykori kórházába is. 
/1404/H_zak2014414143410

Szellemkórház: ahol egykor Hitlert is ápoltákhttp://www.life.hu/csalad/20140304-szellemkorhaz-ahol-egykor-hitlert-is-apoltak-a-beelitz-heilst-tten-nevu-korhaz-egy-resz-meg-ma-is.htmlRozsdás ágyak, növényekkel befutott, omladozó falak – így néz ki a hatalmas Beelitz-Heilstätten-i kórházkomplexum, ahol korábban tuberkulózisban szenvedő betegeket ápoltak és ahol egykoron Adolf Hitlert is kezelték. A komplexum egy része még jelenleg is üzemel, de az épületek javarésze már elhagyatott. Most induló Elhagyatott helyek elnevezésű sorozatunk első részét olvashatjátok. Család--Egy elhagyatott színház különös életehttp://www.life.hu/csalad/20140325-egy-elhagyatott-szinhaz-kulonos-elete-massachusettsi-orpheum-theather-epulete.htmlA massachusettsi Orpheum Theater épülete eredetileg színházként üzemelt, majd dohányraktárrá vált, most pedig üresen állva várja további sorsát. Elhagyatott helyek című sorozatunkban a szellemkórház és a sivatag közepén épült város után most egy különleges színházépületet mutatunk meg. Család--Isten hozott, belépni tilos! Düledező kastélyok és groteszk szörnyek hazájahttp://www.life.hu/csalad/20140313-japan-egykor-fenyuzo-vidamparkja-a-nara-dreamland-ma-mar-egy-elhagyatott-szellemvaros.htmlCsipkerózsika elhagyott, romos palotája, düledező hullámvasút, kietlen elvarázsolt kastély, megkopott, groteszk szörnyetegek – az egykor fényűző Nara Dreamland vidámpark Japánban ma már inkább csak hátborzongató látványosságokkal büszkélkedhet. Íme, az Elhagyatott helyek című sorozatunk harmadik része - Hitler szellemkórháza és egy homokkal teli szellemváros után. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.