Katalin hercegnő Vilmos herceg György herceg várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas érdeklődés övezi Katalin, Vilmos és az egyre cukibb kicsi György herceg új zélandi utazását. A Daily Mail információi szerint azonban elképzelhető, hogy hamarosan bővül a család. Persze, ez egyelőre csak találgatás... 

A minap a hercegi pár meglátogatta Cynthia Readet. Ő az az asszony, akit az új-zélandi kormány bízott meg azzal, hogy készítsen egy gyapjúkendőt a kis Györgynek. Nos, eddig még nem is lenne gyanús a történet, ám Vilmos, miután megköszönte a nő munkáját, meggondolatlan kijelentést tett: "Lehet, hogy hamarosan készítened kell még egy kendőt!”

Forrás: Northfoto

Cynthia ezt a megjegyzést persze, hogy kikotyogta, és nem is másnak, mint a Daily Mail újságírójának. Ő úgy értelmezte, hogy a herceg hatalmas titokba avatta be. Bizonyíték persze nincs, de mi azért örülnénk, ha a hír igaz lenne.

Amíg azonban nincs újabb baba, a kis György übercuki fotóival kárpótolhatod magad!

Betörtek Orosz Barbaráhozhttp://www.life.hu/csalad/20140411-a-tv2-tusarok-musorvezetojehez-orosz-barbarahoz-betortek.htmlKirámolták Orosz Barbara lakását. A tévésnek jó néhány értéke eltűnt. Barbi azt állítja, macskájának köszönheti, hogy ennyivel megúszta.Család--Ikrei születtek Qka MC-nekhttp://www.life.hu/csalad/20140410-az-animal-cannibals-tagjanak-qka-mc-nek-megszulettek-az-ikrei.htmlImmár két kislány és két kisfiú édesapja Qka MC, az Animal Cannibals alapító tagja. CsaládOrigoÉdes kislány volt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20140402-a-tv2-joban-rosszban-szereploje-szabo-zsofi-edesapjaval-a-szinesz-szabo-gyulaval-kozos-foton.htmlNagyon cuki fotót töltött fel a Facebookra Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője múltja egy darabkájába enged betekintést. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.