A világ 3 legnépesebb családja

Forrás: Northfoto -
Brazília Egyesült Arab Emírségek otthon család Világ India gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nálunk három gyerekkel már nagycsaládosnak számít egy házaspár, de a Föld más pontjain egészen más a nagycsalád fogalma. Íme, a világ legnépesebb famíliái. 

A Ziona család: 39 feleség, 94 gyerek és 33 unoka

Ziona, az indiai férfi, a hatvanas éveinek végén jár. 39 feleségével, 94 gyermekével és 33 unokájával egy 100 szobás házban él Baktwang faluban, Mizoram tartományban. A férfi egyébként egy 1940-ben alapított keresztény szekta feje. Feleségei egy kollégiumszerű szobában alszanak és mindig egy, az aznapra kiválasztott fekhet és aludhat Ziona ágyában. A férfi a The Sun című napilapnak és a CNN-nek is úgy nyilatkozott: „Isteni ajándék, hogy ekkora családom van, tudom, hogy én vagyok a kiválasztott, aki benépesítheti a Földet. Soha nem akartam megnősülni, de így alakult. És jó érzés, hogy egyre többen vagyunk!” – mesélte mosolyogva. Ziona még attól sem retten vissza, hogy 30 egész csirke fogy el egyetlen vacsora alatt.

Forrás: Northfoto

Daad Mohammed Al Balush család: 17 feleség, 93 gyerek, 50 unoka

Az Egyesült Arab Emirátusokban élő Daad Mohammed Al Balushnak egyszerre négy felesége van, de összesen már tizenhétszer volt házas. A most hatvanas éveinek közepén járó férfi minden felesége egy külön luxusapartmanban tengeti az életét és hetente egyszer találkoznak egymással Al Balush otthonában. A férfi arra törekszik, hogy a közeljövőben megszülessen a 100. gyermeke is, mert akkor világszerte híres lesz és médiaszenzáció lesz az életéből.

Luiz Costa de Oliveira család: 50 gyerek, 100-nál is több unoka

A brazil férfinek, aki most 90 éves, 50 gyereke született számos asszonytól. Az első felesége 17 gyereket szült neki, illetve a második is pont ugyanennyit. A második házassága alatt több más nőtől született még további 15 gyereke. Oliveira nagy rajongója a női nemnek, nemrégiben egy helyi lapnak így nyilatkozott: „A legjobb, amit Isten teremtett, a nő.” Majd hozzátette: annyian vannak már, hogy képtelen megjegyezni az összes gyerekének és unokájának a nevét.

A nagy babakocsikörkép http://www.life.hu/csalad/20140408-a-nagy-babakocsi-korkep-a-legfontosabb-szempontokat-nezve-valasszunk-a-gyereknek-babakocsit.htmlA kicsi érkezése előtt az egyik legnehezebb feladat a babakocsi kiválasztása. Figyelembe kell venned a saját igényeidet, az üzletek kínálatát, ahol ráadásul többféle besorolás alapján osztályozzák a modelleket.Család--Gyerekkereskedelem - a gyerekek szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20140318-gyerekkereskedelem-a-gyerekek-szemevel-bezzeganya-blogon.htmlA Reuters hírportál ötrészes cikksorozatot szentelt tavaly év végén annak a 18 hónapos oknyomozó munkának, amely feltárta, miféle illegális, a hatóságok előtt rejtve maradó, pedig tulajdonképpen nagyon is látható rendszerek közvetítik azokat a gyerekeket idegenekhez, akiktől örökbefogadó szüleik meg akartak válni - írja a Bezzeganya blog. Család--Gyerekszülés 40 felett – áldás vagy felelőtlenség?http://www.life.hu/csalad/20140408-gyerekszules-40-eves-kor-felett-aldas-vagy-felelotlenseg-egyre-tobb-no-szul-keson-utanajartunk.htmlEgyre több nő dönt úgy, hogy 40 éves kora körül vagy akár afelett vállal gyermeket. Sokan csupán a terhesség és a szülés körüli kockázatoktól tartanak és bele sem gondolnak abba, mi lesz a gyerekükkel akkor, amikor az még a szárnyait bontogatja, miközben ők már a hallókészülékeiket tisztogatják majd.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.