Megszületett Olivia Wilde kisbabája

Forrás: AFP/ /Michael Buckner -
anyaság terhesség kisbaba megszületés Olivia Wilde gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde és szerelme, Jason Sudeikis most a világ egyik legboldogabb párja lehetnek: megszületett első közös gyermekük.

A kisfiú az Otis Alexander Sudeikis nevet kapta és április 20-án, vasárnap jött a világra - írja a People.com. A boldog kismama a szülés után három nappal adott hírt a kicsi érkezéséről saját Twitter oldalán, ahova egy közös képet is posztolt magáról és a babáról. Igaz, egyikükből sem látszik túl sok, de a boldogság és az öröm így is átjön a képen.

Forrás: twitter.com/oliviawilde

Pedig Olivia nem volt mindig ilyen magamutogató, ha a terhességről volt szó: egy ideig egyenesen úgy gondolta, örökre megtartja magának a babavárás izgalmát, és nem mutatja meg a világnak egyre gömbölyödő pocakját. Szerencsére nem így tett, így a csodaszép kismama a Golden Globe-díj-átadón és az Oscar-gálán is ott volt a vörös szőnyegen - és milyen jól tette!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.