Keressük az ország tésztaművészét!

Forrás: Thinkstock -
fotó művészet felhívás kreatív pályázat tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most mutasd meg, mennyire vagy kreatív a konyhában! Ha van némi fantáziád, ha érzel magadban egy kis bátorságot, most ringbe szállhatsz az értékes nyeremények egyikéért.

Készíts főtt vagy száraz tésztából bármit, ami nem étel - a kreativitásnak nincsenek határai. Lehet ez egy építmény, egy kép, vagy bármilyen más alkotás. Fotózd le és küldd el nekünk az info@life.hu e-mail címre. A beküldési határidő: szeptember 07.

Forrás: Thinkstock

A tíz legjobbat mi magunk választjuk ki, de a végső döntést az országra bízzuk: szeptember első hetében szavazataikkal értékelhetik az olvasók a beküldött alkotásokat. A három legtöbb szavazattal bíró kreatív tésztaművészt értékes ajándékokkal jutalmazzuk. A nyertesek nevét és az alkotásaikról készült képeket szeptember 19-én a Life.hu-n tesszük közzé.

A nyeremények:

Az első három helyezett egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amelyek tartalma egy 9 részes Nest mérőedényszett, illetve egy-egy összecsukható Reisenthel bevásárlókosár teli Gyermelyi tésztaválogatással. Az ajándékcsomagok értéke 26 000 Ft/db.

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

A játékosok a játékban való részvétellel, saját készítésű alkotásukról készült fotóval (amelyen a tészta építmény jól látható), mint pályázat elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték-szabályzatot, továbbá kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyeremények felajánlója (továbbiakban „Felajánló”), a Gyermelyi Zrt. hírlevelet küldjön a játék regisztrációjakor megadott e-mail címre.

Részvételi feltételek
1. A felhívásra jelentkező (a továbbiakban: "Jelentkező") a jelentkezéssel elfogadja a jelen részvételi feltételeket.
2. A Jelentkező a saját készítésű kreációjáról készült ényképeket a felhívás kibocsátójának, az Origo Zrt.-nek (székhely: 1073 Budapest, Dob utca 76-78.; cégjegyzékszám: 01-10-044389, a továbbiakban: "Origo") e-mailen keresztüli elküldésével hozzájárul, hogy ezen fotókat, továbbá az Origóval jelentkezés során közölt egyéb személyi adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt - megfelelően kezelje. Jelentkező kijelenti és garantálja, hogy a beküldött fotók nem sértik más szerzői és jogi jogosultságát, illetve személyiségi és egyéb jogait.
3. A Jelentkező a saját készítésű „tésztaépítményéről” készült fényképek- az Origónak való elküldésével- hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Origo az általa üzemeltetett weboldalakon nyilvánosságra hozza, bemutassa, illetve közzétegye, továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse és ennek érdekében többszörözze.

4. A jelen nyereményjáték-szabályzat ("Nyereményjáték-szabályzat") az Origo Zrt. (székhelye: 1073 Budapest, Dob u. 76-78., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Gyermelyi nyereményjáték" nyereményjátékra vonatkozik ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

5. A Nyereményjátékban 2014. augusztus 16. – szeptember 07. között a játék fent említett feltételeinek megfelelő, saját készítésű fotó beküldésével lehet részt venni, a fotót e-mailen keresztül beküldő ("Pályázó") a regisztrációval magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték-szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött kép elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.

6. A nyereményjáték menete:
A 2014. augusztus 16-án induló fotópályázatra, a info@life.hu e-mail címre 2014. szeptember 07-ig küldheti be a fotóját minden 14. életévét betöltött internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.

Feltételek: kizárólag a meghirdetett időpontban: 2014. augusztus 16 - szeptember 07. között beérkező fotókat áll módunkban elfogadni. Az obszcén, közízlést sértő vagy etnikai, politikai tartalmú, illetve a pályázat témájához nem kapcsolódó képeket a Szervezőnek jogában áll nem megjelentetni.

A 2014. steptember 7-ig beérkező fotók közül a Life.hu szerkesztőségéből álló zsűri kiválasztja a legjobb fényképeket, amelyekből egy galéria készül. A legötletesebb tészta építményre szeptember 9-étől 17-ig voksolhatnak az olvasók a Life.hu oldalain megjelenő online galériában.
A 3 legtöbb szavazatot kapott játékost a 7. pontnak megfelelően díjazzuk.
7. A nyereményjáték nyereményei:
Mindhárom helyezett: Egy 9 részes Nest mérőedény szett ( praktikus, 9 darabos, egymásba illeszthető mérőedény szett a legkisebb 5ml-es mérőkanáltól a legnagyobb 250 ml-es csúszásgátlós keverőtálig). Valamint egy összecsukható Reisenthel bevásárlókosár (erős, strapabíró anyagból készült bevásárlókosár folklór mintával) teli Gyermelyi tésztaválogatással.
8. A Nyereményjátékban részt vehet minden 14. életévét betöltött internet-felhasználó természetes személy, aki saját fotóját beküldi (amelyen a tészta építmény jól látható), és aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. Korlátozottan cselekvőképes személy részvétele esetén a részvételhez a gondviselő hozzájárulása is szükséges, mellyel a jelen Szabályzatot elfogadja.

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
- a Nyeremény Felajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

9. A nyeremények - a Life.hu zsűrije által előzetesen kiválasztott legjobb fotók közül - a 3 legtöbb szavazatot kapó kép beküldőit illetik. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Felajánló a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

10. Amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem elérhető, illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték-szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére, automatikusan pótnyertesként a sorban következő legtöbb szavazatot kapó játékos lép a helyébe. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő).

11. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenet útján értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.
12. A nyereményeket a Felajánló postai úton kézbesíti a nyertesnek. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét, valamint egy videós interjú készüljön vele, melyet a Szervező a Life.hu weboldalon közzétesz. A beküldött kép szerzői jogaival, illetve személyiségi vagy egyéb jogsértő mivoltával kapcsolatos esetlegesen okozott károkért a pályázó vállalja a felelősséget.
13. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kézbesítése, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából.
- megadott adatait (nevét, e-mail címét és mobilszámát) a Szervező továbbadja a Felajánlónak, annak érdekében, hogy a Felajánló saját termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírleveleket, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet az info@gyermelyi.hu címre küldött e-mailben tehet meg.
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
14. A név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
15. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei: telefonszám: 06-1 371 3497, e-mail cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.