A kutya, aki segít pelenkát cserélni

kutya csere videó pelenka gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie, a beagle - Facebook-oldala szerint - a világ legokosabb kutyája. Most bebizonyítja, miért méltó erre a címre.

Nem hiába mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja: még az olyan, sokszor nehéz helyzetekben is segítenek, mint amilyen például a gyerek tisztába tétele. Az alábbi videó főszereplője, Charlie nemcsak új pelust, törlőkendőt és hintőport visz gazdijának, hanem még ki is dobja a koszos pelenkát. Ráadásul minden feladat teljesítése után pacsit is ad neki. Íme:

Rummal ünnepelt Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20140513-vilmos-herceg-rummal-unnepelt.htmlNem vacakolt őfelsége, inkább egyben lehúzta azt az 55%-os rumot, amellyel egy második világháborús tengeralattjáró sikeres helyreállítására koccintott.News--Feladta magát a rendőrségen Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140513-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-feladta-magat-a-rendorsegen-mar-nem-korozik-kislanya-elbujtatasaert.htmlAz egykori megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.TV + Bulvár--Sajátos nevelési igényű gyerek az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20140505-sajatos-nevelesi-igenyu-gyerek-az-iskolaban.htmlA szülők várakozással teli izgalommal készülnek gyermekük születésére: elképzelik, milyen lesz, gondolatban talán pályát is választanak magzatuknak. Amikor azonban a születés után nem sokkal kiderül, hogy a gyermek sérülten jött a világra, embert próbáló napok, hetek, évek következnek. Túljutva az első sokkon rájönnek, hogy valami mást, valami pluszt kell nyújtaniuk neki.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.