Szuperhősök kísérték el utolsó útján a kisfiút

édesanya agydaganat kisfiú temetés jelmez rák Superman szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brayden imádta a szuperhősöket és a róluk készült filmeket. Így búcsúztatta el családja a mindössze 5 évesen elhunyt kisfiút.

Igazi szuperhősök kísérték el utolsó földi útján azt az 5 éves amerikai kisfiút, aki május 8-án halt meg agydaganatban. Az ötlet a fiú, Brayden Denton édesanyjáé volt, aki szerint fia is pontosan így szerette volna.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Politikusokat nevelne gyermekeiből Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20140521-angelina-jolie-a-politikai-palya-fele-tereli-gyermekeit.htmlA színésznő nagyon szeretné, ha gyermekeit a világ döntéshozói között láthatná viszont.Család--Ők a rekorderek: három asszony, aki nagymama korban szült http://www.life.hu/csalad/20140512-ok-a-rekorderek-harom-asszony-aki-nagymama-korban-szult-66-69-es-70-eves-korban-adtak-eletet.htmlAmikor manapság arról beszélünk, hogy 40 éves kor felett áldás-e vagy felelőtlenség a gyermekszülés, igen meglepő az a tény, hogy vannak a világon olyan nők, akik 60 fölött, sőt akár 70 évesen vállalkoznak az anyaságra. Íme, a világ három legidősebben szült asszonya.CsaládOrigoMegszületett Ciara kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20140520-megszuletett-ciara-kisbabaja.htmlA vártnál kicsit korábban, hétfőn született meg az énekesnő első gyermeke.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.