Ilyen cukik Jessica Simpson gyerekei

Forrás: AFP/Rommel Demano -
séta kisfiú családi fotó Jessica Simpson játék kislány autó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ace és Maxi híres mamájuk felügyeletével útra keltek rózsaszín autókájukkal – büszke anyukájuk pedig azonnal megosztotta a nagyvilággal.

Ha nem tudnánk, hogy Ace tavaly júliusban született meg, Jessica Simpson második gyermekeként, simán elhinnénk, hogy ikertestvére az immár két éves kislánynak, Maxwellnek.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

A csöppségek hatalmasat nőttek és természetesen ennivalóak, nem hiába kapja őket rendszeresen lencsevégre híres mamájuk. Az énekesnő ezúttal egy családi kocsikázás körben fotózta le imádott csemetéit. Cukik!

5 világsztár, akitől tiltsd el a gyereked! http://www.life.hu/csalad/20140507-5-vilagsztar-akitol-tiltsd-el-a-gyereked-kozossegi-oldalaikon-meztelenul-perverz-pozokban.htmlSzámos celeb van, akiért rajonganak a tinédzserek az interneten. Sokszor azonban az adott világsztár nem méri fel kellőképpen, hogy milyen nagy hatással van az őt csodáló gyerekek lelki, szellemi fejlődésére, ízlésére, mindennapjaira. A közösségi oldalakra feltöltött olykor sokkoló, hovatovább perverz fotóikkal rossz irányt mutatnak a fiataloknak. Íme az az 5 világsztár, akinek a közösségi oldalait egy fiatalnak sem lenne szabad követnie.CsaládOrigoIlyen nagyok már Madonna gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140513-madonna-gyerekei-mercy-es-david-rengeteget-nottek.htmlA popdíva anyák napja alkalmából árasztotta el képmegosztó oldalát örökbe fogadott gyermekei fotóival.CsaládGyerekeik rendezik Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjét!http://www.life.hu/csalad/20140516-gyerekeik-rendezik-angelina-jolie-es-brad-pitt-eskuvojet.html A 39 éves Angelina Jolie és az 50 éves Brad Pitt végre összeházasodnak. A különös az egészben az, hogy gyermekeik szervezik majd a hetedhét országra szóló lakodalmat! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.