Gigacukiság - Menyasszonyi fotózás vizslákkal

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu -
esküvő fotózás Vizsla menyasszony négylábú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több vizsla (és persze más négylábú) bukkan fel az esküvőkön, menyasszonyi fotózásokon. Hiába, ők is a családhoz tartoznak. Íme, néhány tündéri fotó a Vizslamentés védenceivel.

Aki nagy kutyabarát és tart is otthon egy (vagy több) blökit, az tudja jól, mennyi szeretetet kap tőle az ember. Ha pedig vizslád van, nem is kérdés: „a mini emberkének" ott a helye melletted azon a napon is, amely kifejezetten a szerelemről és szeretetről szól: az esküvőn. Egyre többen gondolkodnak hasonlóan, így a kutyusok kezdenek megjelenni a lagzikon, illetve a menyasszonyi fotózáson.

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu

Legyen szó egy kajla kölyök, vagy egy idősebb, nyugodtabb vizsláról, nincs is annál bájosabb, mint amikor négylábú kedvenceddel is megosztod életed egyik – ha nem a legszebb – napját. Csak a menyasszonyi ruhád ne sajnáld! :)

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu

Olyan édesek, nem? További cuki fotókat IDE kattintva nézegethettek!

Ilyen cukik Jessica Simpson gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140522-jessica-simpson-gyerekei-ace-es-maxwell-nagyon-aranyosak.htmlAce és Maxi híres mamájuk felügyeletével útra keltek rózsaszín autókájukkal – büszke anyukájuk pedig azonnal megosztotta a nagyvilággal.Család--Megmutatta kislányát Drew Barrymorehttp://www.life.hu/csalad/20140522-drew-barrymore-megmutatta-masodik-kislanyat-a-people-magazinban.htmlAz immár kétgyerekes édesanya és újszülött kisbabája, Frankie került a People magazin legújabb címlapjára.Család--Mádai Vivien: „A világ legjobb dolga gyermeket vállalni"http://www.life.hu/csalad/20140522-madai-vivien-musorvezeto-a-kirobbano-formaban-levo-kismama-elarulta-szuletendo-gyermeke-nevet.htmlA műsorvezető már a hatodik hónapban jár és a terhesség minden percét élvezi. A Life.hu-nak születendő gyermeke nevét is elárulta.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.