Tatár Csilla alig várja, hogy anya legyen

Forrás: TV2 -
boldogság anyaság Gönczi Gábor Tatár Csilla férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető bevallotta, készen áll az anyaságra és csak egy kisbaba hiányzik, hogy minden vágya valóra válljon az életében.

Tatár Csilla úgy érzi, teljesen felnőtt férje, Gönczi Gábor oldalán és boldogabb, mint valaha. Így eljött az ideje annak, hogy legnagyobb álma is valóra válljon – írja a Best.

Forrás: TV2

„Számomra a következő tanulási folyamat az anyaság. Az egy nagyon izgalmas időszaka lesz az életemnek. A környezetemben sokan vannak, akik jól összeegyezették az anyaságot a karrierrel, hiszem, hogy nekem is sikerülni fog. Az életben két nagy álmom már teljesült, jöhet a harmadik" – fejtette ki Csilla.

A szürke az új feketehttp://www.life.hu/csalad/20140512-a-szurke-szin-a-lakberendezesben-elegans-hatast-kelt-elenk-szinnel-kiegeszitve-trendi-enterioroket.htmlAz elmúlt években berobbant a szürke a lakberendezésbe – hidd el, lenyűgöző enteriőröket tudsz kialakítani e szín bármely árnyalatával. Élénk tónusokkal kiegészítve pedig igazán trendi, vagány és cseppet sem hétköznapi belső tereket kapsz majd. Család--Hatalmas veszteségek érték Adáthttp://www.life.hu/csalad/20140523-pinter-adrienn-ada-musorvezeto-par-honap-alatt-elvesztette-dedmamajat-nagypapajat-es-nagymamajat.htmlA műsorvezető néhány hónap leforgása alatt vesztette el nagyszüleit és dédnagymamáját, Ada nehezen tette túl magát a sokkon.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huJátssz velünk, és nyerj Nestlé Gourmet - ajándékcsomagot!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20140522-tavaszi-recept-tippek-bereznay-tamastol.htmlA gasztronómia életünk szerves része, talán sokan nem is gondolunk bele, hogy mennyire fontos szerepet játszik a mindennapjainkban, mennyire meghatározó az elfogyasztott ételek kiválasztása, egy reggeli, ebéd, vagy éppen vacsora rituáléja. A tavaszi zöldségek és gyümölcsök özöne, valamint néhány különleges recept biztosíthatja, hogy ezek az alkalmak a családunkkal közösen eltöltött idő fénypontjai legyenek. Erre hívja fel a figyelmünket Bereznay Tamás séf is, aki most különböző hús-és halételekhez ajánl tavaszi zöldség-és gyümölcspárosításokat. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.