Hayden Panettiere baba terhesség Vlagyimir Klicsko gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayden Panettiere amerikai színésznő-modell és Vlagyimir Klicskó profi ökölvívó szülők lesznek.

Teljesült Hayden Panettiere álma. Ahogy a Life.hu is megírta, a fiatal színésznő tavaly ilyenkor azt mondta, alig várja, hogy gyermeket szülhessen párjának, Vlagyimir Klicskónak. És tessék. A 24 éves híresség és bokszoló kedvese első gyermeküket várják – írja a Us Weekly.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Klicsko tavaly jegyezte el párját hároméves se veled-se nélküled viszony után. Hayden egyébként már évek óta arról beszél nagy lelkesen, hogy az anyaság a legcsodálatosabb dolog a világon és ő minél hamarabb át szeretné élni. Nos, nemsokára a gyakorlatban is kipróbálhatja.

Bejött a megérzése: ismét apa lesz Harsányi Leventehttp://www.life.hu/csalad/20140528-harsanyi-levente-a-juventus-reggeli-musoraban-bejelentette-ismet-apa-lesz.htmlA rádiós élő adásban jelentette be, hogy kedvese újból gyermeket vár. Korábban erre célozgatott Joshi Bharat műsorában is.Család--Íme az első fotó Bruce Willis kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20140527-bruce-willis-kislanyanak-elso-fotoja.htmlMájus elején született meg az akciófilmsztár ötödik lánya, Evelynn Penn, akit első alkalommal mutatott meg a nagyvilágnak egy meglehetősen intim pillanatban büszke édesanyja.Család--Horrorbabát készítettek György hercegből http://www.life.hu/csalad/20140526-katalin-es-vilmos-kisfiabol-gyorgy-hercegbol-csunya-babat-keszitettek.htmlTöbb, mint félmillió fontért kelt el az interneten az a műanyag baba, amiről alkotója azt állítja Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiát, Györgyöt ábrázolja. Háááááát.... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.