Megtermékenyítő központban foganhat Vajnáék gyermeke

Forrás: Facebook/Palácsiktimi -
baba Egyesült Államok Andy Vajna gyerekvállalás Vajna Tímea megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea néhány éven belül szülne férjének, már utána is nézett a lehetőségeknek. 

Régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata Vajna Tímeát. Bár tavaly novemberben még időt kért és azt mondta, csak akkor szül gyereket Andy Vajnának, ha jobban megismeri, néhány hónapra rá már határozottan kijelentette, hogy két gyereket szeretne tőle. Timi a hot! magazinban most megerősítette, mindketten nagyon szeretnének már babát, de a pontos időpont még nincs meg a családalapításra.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi

A cikk szerint sokáig már nem gondolkodhatnak, hiszen az idő múlik, Andy pedig idén 70 éves lesz. Ezzel ifjú neje is tisztában van, mert állítólag már utána is nézett a lehetőségeknek. „Biztos, hogy nem lesz probléma, mivel a tengerentúlon – de már Magyarországon is – vannak olyan módszerek, amikkel bármit meg lehet oldani. Az államokban az úgynevezett fertility centerekben (megtermékenyítő központok) nyújtanak segítséget a babára vágyó pároknak" – magyarázta Timi a magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.