terhesség Harsányi Levente kislány Lilla apás szülés szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető alig várja, hogy megszülessen kislánya, akinek már nevet is választottak párjával. A szülőszobát azonban nagy ívben elkerüli a vagány apuka.

Ahogy a Life.hu is megírta, Harsányi Levi újra apa lesz. Kedvese, Ági kislányt hord a szíve alatt, akit Lillának fognak hívni - írja a Story magazin.

Forrás: TV2

„Miután eldöntöttük, hogy belevágunk és újra gyermeket vállalunk, ahogy a nagykönyvben meg van írva, pár hét múlva jött is Ági a pozitív terhességi teszttel és elém tette. Ganxsta Zolitól tudom, hogy az apa-lány kapcsolat egy igazi szerelem! Szerintem ez nálunk is így lesz" – kezdte Levi, aki a szülés élményétől elzárkózik.
„Nándi születésénél sem voltam bent a szülőszobán, és októberben sem készülök bemenni. Ami ott bent történik, az sok lenne nekem" – árulta el Levi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.