Jaksity Kata császárral fog szülni

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség veszélyeztetett terhesség császármetszés szülés vetélés Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves műsorvezető alig várja, hogy világra hozza kislányát. Mivel veszélyeztetett terhes, biztos, hogy császárral fog szülni.

Jaksity Kata mindig is nagy családot szeretett volna. 25 évesen elvesztette első babáját, de titokban mindig is remélte, hogy kárpótolja őt az élet. Így is lett. Van két helyes nagyfia, Ábel és Bende, és úton van a harmadik gyermek, aki kislány lesz.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Mivel veszélyeztetett terhes, nem válogathat a különféle szülési módok között. „Az első babám elvesztése miatt, illetve a koromból adódóan is fokozottan figyelnem kell minden apróságra. Az orvosok már az elején kizártak minden más alternatívát a császáros szülésen kívül. Egy hónap múlva jön világra a kislányom, most csak ez számít" – áradozott a hot! magazinnak Kata.

Megtermékenyítő központban foganhat Vajnáék gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140605-andy-vajna-es-vajna-timea-gyereket-szeretne-a-baba-megtermekenyito-kozpontban-foganhat-meg.htmlVajna Tímea néhány éven belül szülne férjének, már utána is nézett a lehetőségeknek. CsaládOrigoÚton a harmadik baba a Kardashian lánynálhttp://www.life.hu/csalad/20140604-kourtney-kardashian-valosagshow-sztar-kim-kardashian-testvere-harmadik-gyermeket-varja.htmlA valóságshow-sztár a hírek szerint pár hónapos terhes.Család--Kicsit túlöltözte a játszóteret Mariah Careyhttp://www.life.hu/csalad/20140604-mariah-carey-enekesno-estelyi-ruhaban-vitte-le-gyerekeit-a-jatszoterre.htmlAz énekesnő estélyi ruhában vitte le a játszótérre ikreit. Ennyi kérem: a díva mindenhol díva.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.