Ilyen cuki kisbaba volt ByeAlex

Forrás: facebook/ByeAlex -
kép kisbaba gyerekkori fotó ByeAlex cuki születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van ByeAlex születésnapja! 30 éves lett - ebből az alkalomból pedig megmutatta, milyen is volt ő picike emberként.

Ahogy a Life.hu is megírta, ByeAlex könyve késik, az idő rohan, Alex pedig 30 éves lett. Bár az énekes nem szeret ünnepelni, jólesett neki a köszöntés, amit közösségi oldalán egy cuki képpel hálált meg.

Forrás: facebook/ByeAlex

„Ezen a képen nem tudom, mennyi idős voltam. Ma harminc lettem, és a kedvenc magyar hiphop-csapatom, az AKPH sorai járnak a fejemben: 'Harminc év az pont jó! Olyan szexi, mer' tripla-x!' Pár hete, egy koncertemen azt mondtam, nemsokára harminc leszek. Az első sorokban meglepődött arcokat láttam: 'azt hittem, fiatalabb vagy'. Mindig fiatalabbnak néznek. Az ember hiú, mindig örül, ha jól tartja magát, igyekeznünk is kell ezért! Saját érdekünk. De valójában van ennek az egész fizikai kor témának jelentősége?" – tette fel a költői kérdést az énekes közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.