Doszpot Péter megmutatta lányait

TV2 lány Apák gyesen nyomozó Doszpot Péter Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt nyomozó kőkemény szíve lányaitól azonnal ellágyul, barátja, Bochkor Gábor kérésére pedig azt is vállalta, hogy pár napra gyesre megy.

Szántó Dávid után Doszpot Péter az Apák gyesen című műsorában engedett bepillantást magánéletébe és megmutatta a kameráknak, hogyan neveli ikerlányait Ziát, Zoét és nagylányát, Hannát.

Forrás: facebook/Apák gyesen

„Abszolút tudok bánni a csajokkal, de mégis így hirtelen magunkra hagyva melós helyzet volt" – mesélte Péter, aki remekül helytállt a pörgő forgó ikrek mellett. Nővérük Hanna pedig mindenben segített apukájának.

Bűbájos képek Fülöp herceg családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20140617-fulop-herceg-es-csaladja-elso-hivatalos-kepe.htmlTüneményes lányaival mosolyog a leendő spanyol király az első hivatalos fotókon.Család--Nagyot nőtt Dombóvári Vanda tüneményes kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140617-dombovari-vanda-musorvezeto-megmutatta-mekkorat-not-kisfia-gergo-teszari-noranak-az-rtl-klub.htmlTeszári Nóra közösségi oldalán osztotta meg a képet, ahol Dombóvári Vandával és kisfiával, Gergővel pózolnak.Család--Megszületett Weisz Viktor kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-weisz-viktor-egykori-voice-versenyzo-kislanya-megszuletett.htmlAz egykori Voice-versenyző Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.