Kálloy Molnár Péter Reflektor magazin Gubás Gabi kiállítás nevelés csodagyerek dinoszaurusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kisfia, Attila még csak hétéves, de már az őshüllők, az anatómia és az elektromos áramkörök iránt érdeklődik.

Gabi és kollegája, Kálloy Molnár Péter csemetéikkel egy dinó kiállításon jártak, ahol a kis zsenik brillíroztak.

„A kisfiam a mesekönyvek helyett apukája anatómiai könyvét választotta és inkább abból mesélünk neki. Volt időszak, amikor a vulkánok érdekelték, most pedig a cápás korszakunkat éljük" – magyarázta a büszke anyuka a Reflektorban, aki kisfiával a különleges kiállításon kalandozott Péterékkel.

„Volt a mozdony korszak, dinó korszak, amikor már minden dinoszaurusz meglett neki makettben, akkor készítettünk nekik egy terepasztalt és most itt tartunk" – mondta Péter.

Gyerekek otthon, egyedül – a nyári szünet sötét oldalahttp://www.life.hu/csalad/20140610-mire-figyeljunk-akkor-ha-gyerekek-egyedul-vannak-otthon-a-nyari-szunetben.htmlVannak szülők, akik nyári táborba adják a gyerekeiket, másoknak viszont – akár anyagi, akár más természetű dolgok miatt – nincs ilyenre lehetősége. Ilyenkor általában otthon maradnak a lurkók egyedül, vagy ha szerencsénk van, a nagyobb testvérrel. De otthon is sok veszély leselkedik a gyerekekre. Összeszedtük a legjellemzőbbeket.CsaládOrigoDoszpot Péter megmutatta lányaithttp://www.life.hu/csalad/20140617-doszpot-peter-volt-nyomozo-az-apak-gyesen-cimu-musorban-mutatta-meg-lanyait-bochkor-gabornak.htmlA volt nyomozó kőkemény szíve lányaitól azonnal ellágyul, barátja, Bochkor Gábor kérésére pedig azt is vállalta, hogy pár napra gyesre megy.Család--David Beckham csúnyácska kisfiú volthttp://www.life.hu/csalad/20140618-david-beckham-egykori-sztarfocista-gyerekkori-fotot-posztolt-edesapjaval-facebook-oldalara.htmlGyerekkori fotót töltött fel magáról közösségi oldalára az egykori sztárfocista (aki egyébként a minap megemlítette, hogy a visszatérés is megfordult a fejében.) Rá sem ismertünk a szexi hírességre!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.