Szívmelengető reklám egyedülálló szülőkről

szülő egyedülálló reklám P&G cuki gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisgyerekekkel szinte mindent el lehet adni, főleg, ha valamilyen aranyos sztorit is kerekítenek köré a történetírók. Igen, még egy papírtekercset is. Cuki reklám következik.

A P&G remekül ráérzett, hogy hogyan kell megolvasztani a vásárlók szívét, és egy tüneményes reklámot készített "Bounty" nevű papírtörlőjéhez. A rövid videó azokról az egyedülálló szülőkről szól, akiknek minden percét a gyerekek nevelése tölti ki.

Megismerhetünk egy veterán katonát, Ryant, akinek a felesége betegségben elhunyt, amikor a kislányuk hat hónapos volt. A férfi azóta is egyedül neveli a kis Aubreyt, és mindent megtesz az apróság boldogságáért. "Az egyedülálló apaság örökre megváltoztatta az életemet, de sosem adnám fel. Minden egyes feladatra úgy tekintek, mint egy küldetésre, mindent be kell fejeznem. Mindkettőnknek megvan a maga szerepe. Aubrey szerepe, hogy rendetlenkedjen, az enyém pedig, hogy takarítsak utána" - mondja Ryan a reklámban. Hát nem imádnivaló?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.