Válása óta is közel áll feleségéhez Németh Kristóf

Forrás: Németh Kristóf -
Németh Kristóf válás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Németh Kristóf és volt felesége, Niki már három éve elváltak, a mai napig családként élnek együtt. 

Egy évvel ezelőtt Németh Kristóf bevallotta Vámos Miklós műsorában, hogy még mindig szereti volt feleségét, idén pedig együtt szurkoltak kisfiuknak egy sportversenyen, mintha újra együtt lennének. A Barátok közt színésze a Borsnak azt nyilatkozta, sok időt töltenek együtt volt feleségével, Nikivel, mindezt azért, hogy kisfiiuk, Lóci harmonikus családban nőjön fel.

Forrás: Németh Kristóf

A színész azt is elárulta, ő mostanában zárta le magában a házasságát. ,,Mindkettőnknek van magánélete, én éppen a kalandozások korszakát élem, miközben nagyon vigyázunk arra, hogy Lóci, aki ősszel iskolába megy, teljes családban érezze magát" – vallotta a színész-direktor, aki jelenleg nem él párkapcsolatban. Sokat utazik, külföldi vendégszerepléseket intéz, miközben háztartást vezet és neveli a kisfiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.