Liptai: "Karcsival nem szűntünk meg szeretni egymást"

Forrás: TV2
Forrás: TV2 -
színésznő Jóban Rosszban Gesztesi Károly Liptai Claudia család szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteki számában azt boncolgatja a Bors, fáj-e Liptai Claudiának, hogy két éve a nevére vette Gesztesi Károly exneje fiát, Ábelt. Tény, a gyermek még akkor fogant meg, amikor Clau és a színész egy pár voltak, de mindez már sok évvel ezelőtt történt. 

A bulvársajtóval mostanában kiegyensúlyozottabb viszonyt ápoló Liptai a napilapnak a Gesztesivel való kapcsolatáról beszélt.

Forrás: TV2

"Jó a viszonyunk Karcsival és nemcsak azért, mert két intelligens embernél ez a minimum, ami elvárható egy válás után, hanem mert soha nem szűntünk meg tisztelni és emberként szeretni egymást. Panka örökre összeköt bennünket, és szerintem kevés rosszabb dolog történhet annál, mint amikor egy gyerek feje felett, vagy éppen rajta acsarkodnak a szülei. Nálunk ez elképzelhetetlen" - mesélte Clau, arra a kérdésre azonban szűkszavúan válaszolt, zavarja-e a titokzatos körülmények közt, még házasságuk alatt megfogant exfeleség fia.

"Szerintem ez Karcsi döntése, és nem is tartozik senki másra" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.