praktikum terasz design szőnyeg otthon hasznos kert dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve tapasztaljuk, hogy a nappali kiköltözik a teraszra. A párnáknak, kanapéknak, ágyaknak, lámpáknak és kandallóknak már régen elkészült a szabadtéri változata is. De ami még ennél is meglepőbb, néhány merész designer kezdeményezésére a szőnyegek is megjelentek a kertekben, ugyanolyan eleganciával és ugyanolyan minőségben, mint bent használatos társaik, így téve melegebbé és színesebbé a teraszok padlóját.

A belső térben a szőnyeg alapvető fontosságú: összhangot teremt a tér és a különböző bútorok között, ezzel melegséget kölcsönöz a lakásnak. Kint pont ugyanez a szőnyeg funkciója. A színes és változatos lakberendezési tárgyak fiatalossá varázsolják a kerteket, hangsúlyossá teszik a bútorokat és új utakat nyitnak a kertberendezésben. „Egy csinos szőnyeg, néhány jól megválasztott dísztárgy: miért ne használnánk fel a lakásban már jól bevált recepteket a terasz megfiatalítására is? Nem hozhatunk létre meleg és barátságos környezetet szőnyeg nélkül” - mondta korábban a világ egyik legsikeresebb sztárdesignere, Paola Lenti.

/1408/Szaba201489175759

Azon túl pedig, hogy ezek a szőnyegek szépek, színesek és feldobják a teraszt, balkont, kertet, rendkívül praktikusak is. Vízhatlan felületüknek köszönhetően akár medence mellett is használhatjuk őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.