Reese Witherspoon lánya kiköpött anyja

Forrás: AFP -
hasonlóság lány Reese Witherspoon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Hollywood utcáin szúrták ki a paparazzik a Ha igaz volna és a Dr. Szöszi sztárját, Reese Witherspoont 14 éves lányával sétálni.

Alapvetően furcsa, hogy a fiatal színésznőnek már ekkora lánya van, de az még különösebb, hogy az alma mennyire nem esett messze a fájától. A Reese Witherspoonról és tini lányáról készült fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: AFP

Szerinted mennyire hasonlít a színésznőre a lánya?

Reese Witherspoon heroinfüggő letthttp://www.life.hu/kult/20140711-reese-witherspoon-heroinistat-alakit-legujabb-filmjeben-a-wildban.htmlSzex, drogok és belső démonok - megjelent a színésznő legújabb filmjének előzetese.KultOrigoÖsszeakadt Reese Witherspoon nyelvehttp://www.life.hu/bulvar/20140510-reese-witherspoon-szineszno-nem-tudta-kiejteni-cara-delevinge-nevet.htmlBár Cara Delevingne már megszokhatta, hogy többnyire nehezen ejtik ki a nevét, most is jól szórakozott, amikor a MET-gálán Reese mégis megpróbálkozott vele.TV + Bulvár--Reese Witherspoon bámulatos pöttyösbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130705-reese-witherspoon-szineszno-pottyos-furdoruhaba-bujt-malibuban-ahol-ferjevel-es.htmlMindössze 9 hónappal kisfia, Tennessee születése után a színésznő büszkén mutatta meg csinos alakját, méghozzá bikiniben.Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.