Kim Kardashian Pippa Middleton Katalin hercegnő húg nagynéni György herceg Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen öltözködik, finomakat süt és főz, mindemellett a világ egyik legkedveltebb uralkodócsaládjának hozzátartozója. Pippa Middleton ismét győzedelmeskedhetett.

Szerencsés kiskrapek ez a György herceg: nemcsak a világ egyik legstílusosabb anyukáját tudhatja magáénak, hanem most már a legjobb nagynénit is. A DailyMail online szavazásán ugyanis Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton győzött toronymagasan a potenciális jelöltek között.

Forrás: AFP

A királyi hugica olyanokat utasított maga mögé, mint Kim Kardashian, Victoria Beckham, Rihanna (aki szeret unokahúgával pucérkodni), Cheryl Cole és Beyoncé. A válaszadók szerint nem véletlenül: nemcsak remek stílusérzékkel bír, hanem sütni és főzni is istenien tud.

Már fogadni lehet Katalin és Vilmos gyermeke nevérehttp://www.life.hu/csalad/20140716-katalin-es-vilmos-masodik-gyermeke-nevere-mar-fogadni-is-lehet.htmlHamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő - legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul. A pletyka egyébként a hercegnő régi barátnőjétől kapott szárnyra. Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. Család--Címlapsztár lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20140709-gyorgy-herceg-kerult-a-vanity-fair-augusztusi-cimlapjara.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg hamarosan egyéves csemetéje került a Vanity Fair augusztusi borítójára.Trend--Pippa Middletont nyilvánosan terrorizálják?http://www.life.hu/news/20140701-pippa-middleton-interjujaban-elmondta-nyilvanosan-terrorizaljak-katalin-hercegno-eskuvoje-ota.htmlKatalin hercegnő húga a Today magazinnak adott interjújában vallott arról, miben és hogyan változott meg élete a királyi esküvő és a mára ikonikussá vált koszorúslányruha után.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.