Babadömping! Berki Krisztián és Jaksity Kata is megmutatta cuki kislányát

olimpiai bajnok kislány tornász cuki Jaksity Kata Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olimpiai bajnok tornászunk, Berki Krisztián kislánya hat hónapos lett, Jaksity Kata pedig újszülött kislányát mutatta meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián kislánya, Lia már pár hónaposan édesapja nyomdokaiba lépett és a lólengést is kipróbálta. A csöppség most féléves lett, a büszke apuka pedig bevallotta, csodás időszakon van túl, amit gyermekének köszönhet.

Forrás: facebook/Berki Krisztián (torna)

„Ma 6 hónapja, hogy megérkezett közénk egy kis angyal és bearanyozta az életünket!" – írta Krisztián a közösségi oldalán.

Jaksity Kata két hete adott életet harmadik gyermekének, Jázminnak, akiről közösség oldalán osztott meg egy bájos fotómontázst.

Forrás: facebook/Jaksity Kata

"Köszönjük, jól vagyunk, egyelőre minden percet azzal töltünk, hogy egymásra hangolódjunk. Szerencsére Jázmin alapjában véve egy nagyon nyugis baba és mint látható, nagyon szeret aludni" - írta a kép mellé a boldog anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.