György herceget elbűvölik a pillangók - Újabb bájos fotók jelentek meg születésnapja alkalmából

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
fotó Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő születésnapi buli Vilmos herceg pillangók György herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos gyermeke július 22-én egyéves lett. Ennek alkalmából újabb hivatalos felvételeken csodálhatjuk meg a cuki herceget.

Ahogy a Life.hu is megírta, már György születésnapja előtt egy nappal nyilvánosságra hoztak egy fotót, amelyen a legifjabb brit trónörökös jár. A felvétel még július 2-án készült, amikor a család a londoni természettudományi múzeumban a pillangókról nézett meg egy kiállítást. Annyira szép ez a kisfiú!

Így változott egy év alatt György herceg - kattints IDE és nézegess további cuki fotókat róla galériánkban! Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/John Stillwell

Most pedig újabb két képet tettek közzé, amely ugyanott készült. Az egyik fotón a család a távolba mereng és érdeklődve néznek valamit, miközben Györgyöt anyukája fogja karjaiban.

Forrás: NORTHFOTO/Prensa Internacional/John Stillwell/Pool

A másikon pedig Katalin ölében ül, miközben az édesapja, Vilmos kézfején lévő pillangót próbálja elérni.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A hercegi pár közleményben köszönte meg a sok jókívánságot, amelyet a kis herceg születésnapja alkalmából kaptak. Úgy fogalmaztak: szeretnék megragadni az első születésnapot arra, hogy mindenkinek megköszönjék a Györgynek és családjuknak szóló meleg és nemes lelkű jókívánságokat, amelyek otthon és a tengerentúlon is áradtak feléjük, bármerre is jártak – írja az MTI.

Ahogy már beszámoltunk róla, ma születésnapi bulit, afféle teapartit tartanak Györgynek a Kensington-palotában. A díszvendég a dédnagymama, II. Erzsébet brit királynő lesz.

Vilmos rugdalózóban a néhai Diana karjaiban - Sosem látott családi fotók a brit uralkodóházról, amelyeket IDE kattintva tudsz megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.