Bárdosi Sándor kisfiú kislány birkózó ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor családjában nagyon ritka a lány, ezért ő első gyermekének kislányt szeretett volna. Párja, Ildikó azonban az ultrahang-felvétel alapján fiút vár. 

Ahogy a Life.hu is megírta, nagy az öröm Bárdosiéknál, akik első gyermeküket várják. A 12 hetes magzatról kiderült, fiú lesz, a sportoló bár lányt szeretett volna, természetesen a fiúnak is ugyanúgy örült, akit a családi hagyományoknak megfelelően Sándornak neveznek majd.

„Nagyon szerettem volna kislányt, mert eddig nem volt a családban lány, de nagyon örülök, hogy kukis lett, büszke vagyok rá nagyon" – áradozott Sanyi. A teljes riportot a fenti videóban tudod megnézni.

Varga Viktor dühöngött a temetésenhttp://www.life.hu/csalad/20140724-varga-viktor-duhongott-nagymamaja-temetesen-atvette-a-szot-es-felolvasta-verset.htmlVarga Viktor néhány hete veszítette el szeretett nagymamáját. A gyászból fakadó indulatok pedig a temetésen törtek elő.Család--Vallomás! Demcsák Zsuzsa szeretne még egy gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20140722-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musoranak-musorvezetoje-bevallotta-szeretne-meg-gyermeket-szulni.htmlA TV2 műsorvezetője a Mokka adásában Zsidró Tamással és Fésűs Nellyvel beszélgetett a 40 év feletti gyermekvállalásról, amikor elárulta magát.Család--Minden idők legtragikusabb cirkuszbaleseteihttp://www.life.hu/csalad/20140711-minden-idok-legtragikusabb-cirkuszbalesetei.htmlA Fővárosi Nagycirkusz idén lett 125 éves. Ez alatt az idő alatt mindössze néhány kisebb baleset történt itt – ám nem minden cirkusz volt ennyire szerencsés. Több társulat működését is beárnyékolják a múltban történt súlyos, olykor halállal végződő balesetek. Összegyűjtöttük a legismertebbeket. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.