Egyedülálló anyaként neveli kislányát - Íme, a Szulejmán Hürremjének igazi arca

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli -
családanya Szulejmán (sorozat) Meryem Uzerli terhesség Hürrem vetélés megcsalás egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy sikerű török sorozatban a kemény Hürrem szultánát alakító török-német színésznő, Meryem Uzerli a való életben egy bűbájos teremtés, aki most minden idejét nemrég világra jött kislányának szenteli.

Meryem Uzerli Németországban született 1983-ban. Édesapja török, édesanyja pedig német. Leghíresebb szerepe kétség kívül Hürrem szultána a Szulejmán című, hazánkban is nagyon kedvelt sorozatban.

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

A forgatás miatt otthagyta Németországot is. 2013-ban azonban kiszállt a sorozatból egészségügyi okokra hivatkozva, karakterét a 103. epizód után Vahide Perçin veszi át. Később kiderült, úgynevezett kiégési (burnout) szindrómától szenvedett.

Egy Can Ates nevű gazdag török férfival járt sokáig, de amikor a színésznő megtudta, hogy a pasi megcsalja őt, szakítottak. Közben Meryem rájött, hogy babát vár tőle.

A színésznő kismamaként is gyönyörű volt Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

A férfi azt akarta, hogy vetesse el, de a színésznő úgy döntött, egyedül is vállalja a kicsit. A kislány, Lara 2014-ben született meg, aki egy bűbájos teremtés.

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

Megismernéd közelebbről a Szulejmán szívtipróját, Bali béget is? Katt IDE, és nézegess szexi képeket róla!

Nem tudunk betelni a Szulejmán szívtiprójávalhttp://www.life.hu/news/20140711-a-szulejman-bali-begje-burak-oz-ivit-elkepesztoen-jo-pasi.htmlBurak Özçivit, a Szulejmán című sorozat Bali bégje iszonyúan szexi pasi. Megmutatjuk!NewsOrigoÚristen, vajon lesz nyáron Szulejmán?!http://www.life.hu/bulvar/20140625-a-szulejman-nepszeru-torok-sorozat-nyaron-is-folytatodik-az-rtl-klubon.htmlAz Origo.hu arra a fontos kérdésre kereste a választ, hogy az idehaza oly' nagy népszerűségnek örvendő török sorozat a nyári szünetben is folytatódik-e.TV + Bulvár--Még mindig gyönyörű és két gyermek anyukája - Így néz ki most a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/news/20140709-a-rosalinda-es-a-marimar-sztarja-thalia-igy-nez-ki-ma.htmlA mexikói énekesnő, műsorvezető és színésznő Thalía Sodi ma két gyermek anyukája. Anno nem készült szappanopera a főszereplése nélkül, idehaza is imádták őt a rajongók. Vajon ma hogy néz ki?News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.