Az Avatar sztárja, Zoe Saldana két babát hord a szíve alatt

Forrás: AFP/Carl Court -
ikrek filmforgatás terhesség Avatar várandós Zoe Saldana Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és férje, akivel egy éve házasok, ikreket várnak – tudta meg az Eonline.com. Gratulálunk a párnak!

Ahogy a Life.hu is megírta, tavasszal bukott le Zoe Saldana, amikor bő pulcsiban, arcát takarva kapták lencsevégre. Ekkor kapott szárnyra először a hír, hogy a színésznő várandós. Legfrissebb értesülések szerint a 36 éves sztár ráadásul ikreket vár férjével, az olasz Marco Peregóval.

Forrás: AFP/Carl Court

2012-ben Zoe azt mondta, reméli, minimum 2 gyermeke lesz, de az ötöt sem bánná. Nos, jó úton halad. Már csak az a kérdés, mennyi ideje lesz az újszülöttekre. A színésznő ugyanis több filmben is forgat majd: az Avatár folytatásaiban és a Star Trek 3-ban. A munka 2015-ben kezdődik.

Babát vár Zoe Saldana?http://www.life.hu/csalad/20140407-zoe-saldana-amerikai-szineszno-terhes.htmlBő pulóver, bor helyett vízzel koccintás – egyre több jel mutat arra, miszerint az Avatár című film színésznője első gyermekét hordja szíve alatt.Család--Íme, az első fotó Bárdosi Sanyiék kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20140724-bardosi-sandor-birkozonak-es-parjanak-ildinek-kisfia-lesz-akirol-az-elso-ultrahangos-felvetelt-is.htmlBárdosi Sándor családjában nagyon ritka a lány, ezért ő első gyermekének kislányt szeretett volna. Párja, Ildikó azonban az ultrahang-felvétel alapján fiút vár. Család--Történelmet írt első születésnapján a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140723-katalin-es-vilmos-gyermeke-gyorgy-herceg-tortenelmet-irt-elso-szuletesnapjan.htmlElőször fordult elő a brit uralkodóház történetében, hogy a leendő trónörökös első születésnapján mindkét szülője ott lehet. Közben kiderült az is, születése óta csaknem 50 országból küldtek ajándékot György hercegnek. Nem is rossz ahhoz képest, hogy most volt még csak egyéves. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.