családalapítás törpenövés szerelem törpe gyerekvállalás India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Arif Ibrahim Tambe sosem hitte volna, hogy egyszer valaki szerelmes lesz belá, azt pedig pláne nem, hogy családot is alapít. Arif Ibrahim Tambe ugyanis mindössze 107 centiméter magas.

Az indiai férfi 32 éven keresztül azt hitte, senki nem lesz, aki vele szeretne élni. Végül a 21 éves Ameena Ahmed személyében megérkezett A Nő az életébe. Bár a lány családja azzal fenyegetőzött, hogy kitagadja, ha hozzámegy feleségül. A Northfoto képügynökség, ahol a történetet olvastuk, finoman megjegyzi, hogy Arif élete párja majdnem 61 centiméterrel magasabb nála. A pár egyébként Indiában él, és nemrég megszületett első közös gyermekük is.

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft India/Barcroft India
Milyen cuki is az, amikor az egyik Beckham gyerek cipeli a másikathttp://www.life.hu/csalad/20140729-brooklyn-beckham-karjaban-viszi-testveret-harper-beckhamet.htmlHogy is lehetne jobban indítani a napot, mint egy cuki fotóval. Harper Beckham amúgy is az egyik kedvenc celebgyerekünk. Imádjuk azokat a fotókat, amelyeken szinte az ujja köré csavarja édesapját, David Beckhamet. Nem gondoltuk, hogy van, ami még ennél is édesebb.Család--Itt a mini Nicole Kidman! Cuki lesifotó készült a színésznő kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20140629-nicole-kidman-szineszno-kislanya-nagyon-hasonlit-az-edesanyjara.htmlNicole Kidman két gyönyörű kislányáról ritkán készülnek fotók. Sunday Rose és Faith Margaret épp az iskolába (óvodába) tartottak anyukájukkal, amikor lencsevégre kapták őket.CsaládNorthfotoNemzetközi Ikerfesztivál volt Ágafalván - Megmutatjuk 2014 ikerarcait!http://www.life.hu/csalad/20140712-fotok-a-nemzetkozi-ikerfesztival-agfalva-rendezvenyrol-2014-ikerarcai.htmlEgész napos ikerfesztivál volt Ágafalván, amely Soprontól négy kilométerre található. A fesztiválon azok vehettek részt, akik jelentkeztek rá, csak úgy odamenni nem lehet. A rendezvény honlapján megtaláltuk 2014 ikerarcait is.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.