Angyalra várnak: Alicia Keys második gyermekével terhes

terhesség házassági évforduló terhes Alicia Keys énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alicia Keys nagyon boldog. Honnan tudjuk? A minap nemcsak negyedik házassági évfordulóját ünnepelte férjével, de aznap elárulta: babát vár. A másodikat.

A 33 éves sztár Twitter- és Instagram-követői nagyon örülhettek szerda este, amikor meglátták kedvenc énekesnőjük egy pocakos fotóját. A világsztár ezzel a képpel jelentette be terhességét, amely mellé odaírta, úton van a következő angyalka. Ugyan a fotó az énekesnő az első terhessége alatt készült, Alicia valószínűleg a második terhessége alatt is így ragyog majd.

Forrás: Instagram / Alicia Keys

A világsztárok közül nemrég Shakira jelentette be, hogy második gyermekét várja. Hamarosan első gyermekének örülhet Scarlett Johansson, Zoe Saldana is először lesz anyuka - ő ikreket vár. És első gyermekével várandós Mila Kunis színésznő is. Róluk nemrég friss fotók is készültek, amelyeket itt nézhetsz meg.

A babavárás megkapó pillanataihttp://www.life.hu/csalad/20140731-ordog-nora-nanasi-pal-es-mici-izgatottan-varjak-a-kistestvert.htmlCuki babalábacskás fényképet posztolt fotoblogja oldalára Nánási Pál. Apuka és Mici izgatottan várják a kistesót. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huBabadömping! Berki Krisztián és Jaksity Kata is megmutatta cuki kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20140722-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz-megmutatta-cuki-kislanyat-liat-aki-fel-eves-lett.htmlOlimpiai bajnok tornászunk, Berki Krisztián kislánya hat hónapos lett, Jaksity Kata pedig újszülött kislányát mutatta meg.Család--Megszületett Jaksity Kata kislánya - igazi kis hajasbabahttp://www.life.hu/csalad/20140710-jaksity-kata-musorvezeto-harmadik-gyermeke-jazmin-kata-megszuletett.htmlA műsorvezető immár három gyermek édesanyja, miután hétfőn világra hozta kislányát, Jázmin Katát. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.