Második babját várja Kumin Viki

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
baba műsorvezető várandósság Kumin Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel kislánya születése után ismét babát vár Kumin Viktória A műsorvezető a negyedik hónapban van, boldog, ugyanis mindig vágyott második gyerekre. 

A Blikknek Viki ismerősei pletykálták el a várandósság hírét. A napilap a műsorvezetőt is megkereste, aki nem tagadta, hogy várandós, de bővebben nem szeretett volna beszélni az áldott állapotról. "Örülök, hogy kicsit kiestem a rivaldafényből" - indokolta a hallgatását.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kumin Viktória karácsonyi csodáihttp://www.life.hu/bulvar/20101213-karacsonyi-csodak.htmlHa merünk hinni a csodákban, néha valóban megtörténhetnek. Így volt ez egy hétéves kislánnyal is, aki úgy gondolta, ír egy levelet a Jézuskának.TV + BulvárMegszületett Bakos Piroska kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140801-bakos-piroska-hirados-kisfia-megszuletett.htmlA minap még nagy pocakos képet posztolt magáról a szép híradós Bakos Piroska, de most már a karjaiban tarthatja babáját. És meg is mutatta ki büszkeségét. CsaládOrigoBakos Piroska óriási pocakos fotót posztolthttp://www.life.hu/drlife/20140621-bakos-piroska-hirados-a-facebookn-posztolt-magarol-pocakos-fotot.htmlAz ország egyik legjobb, ráadásul gyönyörű híradósa, aki 2011-ben Magyarország soros EU elnökségi időszakában a szóvivői feladatokat látta el, kisfiút hord a szíve alatt.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.