Milliókat költöttek otthonukra Katalinék, most mégis inkább költöznének

Forrás: AFP/Chris Jackson -
felújítás Katalin hercegnő Vilmos herceg Norfolk Kensington-palota költözés Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elköltözik a Kensington-palotából Vilmos és Katalin, miután 4,5 millió angol fontot költöttek annak felújítására.

Költözésre adta a fejét Vilmos herceg és kis családja, miután több millió angol fontot – egészen pontosan 4,5 milliót – költöttek otthonuk, a Kensington-palota felújítási munkálataira.

Lakásfelújításon gondolkozol?

Egy renoválás nemcsak körültekintést igényel, hanem fantáziát is. A Life.hu imár összegyűjtött néhány inspiráló példát erre az esetre: nézz szét cikkünkben ide kattintva!

Az alattvalóknak így is szúrta már a szemét a kétmilliárd forintnak megfelelő összegű renoválás, amelybe beletartozott többek között egy privát célokra szánt második konyha is. A hercegi család egyik forrása szerint azonban mégis inkább vidékre, Vilmos herceg norfolki Anmer Hall birtokára költöznének a következő két évre.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Anmer Hallt Vilmos herceg kapta 30. születésnapjára nagymamájától, Erzsébet királynőtől. A 10 szobás kastélyhoz úszómedence és teniszpálya is tartozik, valamint egy külön lakrész György herceg dadusának és a biztonsági szakértőknek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.