Gólyahír! Negyedszer is apa lesz Cseke Katinka volt párja

Váradi Olasz Jóban Rosszban terhesség Váradi Roma Café Cseke Katinka apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váradi Olasz közösségi oldalán közölte a jó hírt, hogy negyedszer is apa örömök elé néz. Ezek szerint helyreállt a családi béke és volt élettársa visszafogadta a Cseke Katinkával történt liezon után.

Ahogy a Life.hu is megírta, májusban ért véget a háromgyermekes édesapa, Olasz és a Jóban Rosszban színésznőjének, Katinkának viharos kapcsolata. A zenész pedig megtért és visszatalált gyermekei édesanyjához.

Forrás: facebook/Váradi Olasz

„Nagyon sokáig egyedülálló voltam, miután szakítottunk Katinkával. Elegem volt a kisebb-nagyobb kalandokból, ezért más irányba fordultam és megtértem" – mesélte a Blikknek Olasz, aki már kilenc éve él egy fedél alatt három kisfia édesanyjával, Debivel.

„Az elmúlt időben együtt jártunk istentiszteletre, az Úr segítségével pedig visszatértem a helyes útra. A Mindenható megújította a kapcsolatomat Debivel. Törvényesen sosem voltunk házasok, de az esküvőt ebben az évben megtartjuk. A napokban megyünk bejegyeztetni a házasságot, hiszen már nincs mire várni, az Úr színe előtt is azt szeretném, ha végre a feleségem lenne négy gyermekem édesanyja" – magyarázta Váradi.

Cseke Katinka a laptól tudta meg az „örömhírt". „Könyörgöm, hagyjanak ezzel békén! Hónapok óta nem tudok róla semmit" – mondta idegesen Katinka.

Ingyenélők bevetésen – így élnek a seftkirályokhttp://www.life.hu/csalad/20140611-igy-elnek-azok-az-emberek-budapesten-akiknek-nincs-munkajuk-megis-minden-honapban-kijonnek-a.htmlVannak olyan emberek, akikről nem tudod, miből élnek. Munkahelyük nincs, mégis van lakásuk, sok esetben még autójuk is. Kik ők? Mit csinálnak egész nap? És mégis: miből élnek olyan jól? Íme, három „ingyenélő” története.Család--Szinte családtag a Vajna házaspárnál Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140807-andy-vajna-producer-hetvenedik-szuletesnapi-partijan-dobo-kata-onfeledten-mulatozott.htmlAndy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.Család--Többmilliós luxusotthonba költözik a Kardashian-West házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20140807-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonba-koltozik.htmlA szőlőföld, a medence és a saját bejáratú játszótér alap. Íme, egy kis ízelítő a sztárpár új rezidenciájából.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.