családon belüli erőszak család rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló fotókat osztott meg magáról az ismert zenész, a rapper Curtis menyasszonya a facebookon. A lány szerint a képek azután készültek, miután egy vitának veréssel vetett véget a párja - írta a Bors. Néhány napja egy "ismeretlen" fiatal nő tárta fel fájdalmát és sebeit a közösségi oldalon. Erről a Life.hu is beszámolt. 

A konfliktus okára is kitért a rapper menyasszonya, Bodor Betty, bár a részletekbe nem szándékozott beavatni az olvasókat. A lényeg, hogy a szexuális védekezéssel kapcsolatos vita robbant ki közöttük. A Bors soraiból kiderült, Curtis nem volt eléggé elővigyázatos, félrelépett és ez ismeretlen körülmények mentén ki is derült.

Amikor összejöttem Attilával, akkor tudtam, hogy az életmódja mivel jár, de arra kértem, ha meg is csalna, azt ne tudjam meg soha és ne kapjak el semmilyen betegséget. Erre mégis félrelépett. Pár napja csúnyán összevert, amikor ezt szóvá tettem neki – mondta el a lány, aki a fotók közzétételével a többi nőt szeretné figyelmeztetni.

Forrás: Instagram, Facebook/Curtis

Betty a Facebook oldalán írta a következő sorokat:

"Van az a pont amikor a megbocsátásra a válasz az, hogy NEM! Ha meg is bocsát az ember, nem mindenki becsüli meg az új lehetőséget. Nem mindig tiszteljük azt, aki szeret minket legalább annyival, hogy óvszert használjunk ha félrelépünk,hogy ne fertőzzük meg a másikat. És ha még ezt is megbocsátja az "idióta" aki szeret,nem utazom le Siófokra egy másik nővel, akinek fogalmi sincsen a felelőtlen szexuális életemről. Csúnya dolog igy bánni egy emberrel. Ezért azt mondom, igenis van az a határ, amit ha átlép egy ember, le kell húzni a redőnyt es pontot kell tenni a dolgok végére."

A Bors szerint Curtis se maradt adós a magyarázattal, bár ő a jelek szerint nem emlékszik semmilyen konfliktusra, a durva verés pedig végképp elkerülte a figyelmét:

"Dehogy vertem meg! Minden rendben van közöttünk, boldogok vagyunk. Most várjuk éppen az anyukáját, hogy külföldről hazajöjjön"

No komment!

Meggyalázott nők - "csak" egy eszköz a háborúban a szexuális erőszak? http://www.life.hu/drlife/20140613-21-orszagban-folyik-jelenleg-haborus-jellegu-nemi-eroszak.htmlA háborús helyzetben nőket (kislányokat!) ért szexuális erőszak végigkíséri a történelmet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a civil és tökéletesen védtelen nők elleni nemi erőszakra lenne elfogadható magyarázat, ahogy felmentése sincs az elkövetőknek.Dr. Life--Gyerekként megerőszakolták Pamela Andersonthttp://www.life.hu/intim/20140518-pamela-anderson-arrol-beszelt-hogy-szexualis-buncselekmeny-aldozata-lett.htmlSaját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer.IntimOrigoMegerőszakolták Xantus Barbaráthttp://www.life.hu/drlife/20131114-az-eszter-alapitvany-uj-kampannyal-kuzd-a-nemi-eroszak-ellen.htmlA színésznő friss egyetemistaként élte át a nemi erőszak borzalmait. Most, felnőtt fejjel kötelességének tartja, hogy mindent megtegyen a megelőzés és felvilágosítás érdekében, így az ESZTER Alapítvány kampányfilmjéhez az arcát adta.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.