Kitalálod, melyik tévés híresség volt ilyen vagány srác?

Forrás: facebook/Tatár Csilla -
Gönczi Gábor TV2 gyerekkor Tatár Csilla gyerekkori fotó vagányság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla gyermekkori képet posztolt férjéről, aki vasárnap ünnepelte a születésnapját. Íme, Gönczi Gábor laza kissrácként.

A sztárok előszeretettel posztolgatják közösségi oldalukon gyermekkori fotóikat, megmutatta már magát Kárász Róbert, Debreczeni Zita, Ördög Nóra és Tatár Csilla is, aki ezúttal Gönczi Gábor születésnapja alkalmából osztott meg egy régi képet férjéről.

Forrás: facebook/Tatár Csilla

„Született augusztus 10-én. Ez pedig az 1980-as autogramkártyája. Gönczi Gábor itt nagyon vagány" – írta a kép mellé Csilla, ezzel pedig mi is egyetértünk. A műsorvezető már akkor tudott lazán pózolni.

Több százezret kaszál műsoronként Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-berki-krisztian-a-fem3-csatorna-delelotti-magazinmusoranak-musorvezetoje-lesz-adasonkent-300-ezret.htmlA volt Fradi-vezér a FEM3 csatorna délelőtti magazinműsorában debütál ősztől, a Bors információi szerint adásonként 300 ezer fogja ütni a markát.TV + BulvárOrigoVoksán Virág új bevételi forrás után nézett http://www.life.hu/bulvar/20140806-voksan-virag-pokerezni-tanul.htmlVoksán Virág, azaz DJ Flower már bőszen tanulja a póker szabályait, hamarosan ugyanis a nagyközönség előtt is megmutatja pókertudását.TV + BulvárOrigoKárpáti Rebeka nem fogadta el a házassági ajánlatothttp://www.life.hu/bulvar/20140804-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-hazassagi-ajanlato-kapott-nem-fogadta-el.htmlKárpáti Rebeka nagyon fiatal, még csak 19 éves, az esküvő gondolata mégsem hozza zavarba. Az viszont annál inkább, hogy szépségkirálynő lévén több, idősebb férfi is a kegyeit keresi, sőt házassági ajánlatot is kapott. Ám ő csak egy férfi, a szerelme kérdésére vár.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.