Nahát! Itt van Nánási Mici és Vencel első közös fotója

fotó közös fotó Nánási Pál család Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó, hát ez még nem Az A Fotó, amit az ország legjobb fotósának gyerekeiről hirtelen elképzel az ember, de annál cukibb.

Nánási Vencel, aki augusztus elején született, és a már szélvészként futkorászó Miciről édesapjuk, Nánási Pál blogján találtuk az első közös fotót. A Life.hu sztárszerzője és párja, Ördög Nóra szívesen osztanak édes fotókat magukról, amiket lehetetlen nem szeretni. A képen éppen Vencel alszik a babakocsiban, Mici pedig a testvérfellépőn utazik, mivel éppen nem szélvészhercegnőként szaladgál.

Nóra egyébként blogjában leírta, hogy Mici világát nem zavarta meg Vencel érkezése, szeretgeti, simogatja a testvérét. A műsorvezetőnő, akit ősztől a TV2-őn láthatunk viszont, leírta azt is, hogy pontosan ugyanúgy bírja az egészet, mint bármelyik anyuka, akinek két kicsi gyereke van.

"A világ most körülöttem forog" - íme Nánási Vencelhttp://www.life.hu/news/20140809-nanasi-pal-es-ordog-nora-kisfia-vencel-forgoja.htmlAugusztus 3.án született meg Nánási Paliék kisfia, Vencel, aki a világ legtermészetesebb módján a család szeme-fénye.NewsOrigoMagas édesapjára ütött Ördög Nóra kisfia, Vencelhttp://www.life.hu/csalad/20140808-ordog-nora-es-nanasi-pal-kisfia-nanasi-vencel-rendkivul-gyorsan-megszuletett.htmlA nemrég második gyermekét, Nánási Vencelt világra hozó tévést a TV2 reggeli műsorában telefonon érték utol, ahol a kicsi érkezéséről mesélt.Család--Titokban megszült Ördög Nóra: Íme az első fotó!http://www.life.hu/csalad/20140807-ordog-nora-musorvezeto-es-ferje-nanasi-pal-fotos-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlNánási Pál a honlapján megerősítette, augusztus 3-án megérkezett Nánási Vencel.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.