Frenetikus anya-lány videót találtunk!

videó lány playback anya éneklés cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány és anyukája autóban éneklős szelfis videót készítettek magukról. A páros olyan profin playbackel, hogy kisfilmjüket már több mint 2 millióan nézték meg.

Teigan és anyukája, Aubrey Marceaux annyira jó fejek, hogy minket egy perc alatt levettek a lábunkról autóban készült szelfiszerű videójukkal. Olyan összhangban játsszák el és playbackelik el a „Love is an Open Door" című dalt, hogy mindenkinek mosolyt csalnak az arcára.

"Annyi negatív dolgot látok mostanában a facebookon, szóval úgy gondolom, ez felvidít titeket!" – írta közösségi oldalán a lelkes anyuka.

A jövő nyolc legjellemzőbb gasztrotrendje Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20140603-a-nyolc-legjellemzobb-gasztrotrend-magyarorszagon.htmlA fast casual, az ázsiai konyha, a gin és az újhullámos kávézók előretörése, ezzel egyidőben a fine dining és a túl bonyolult ételek háttérbe szorulása jellemzi majd a magyar gasztronómiát. A Baldaszti Group szakértői a legfontosabb aktuális trendeket és várható változásokat vették sorra.CsaládOrigoBezzeganya blog: Minden az anyákról szól. És az apákkal mi lesz?http://www.life.hu/csalad/20140623-minden-az-anyakrol-szol-az-apakrol-pedig-semmi.html"Már gyerekkoromban tudtam, hogy ezt a világot az anyákra szabták. Már a születési anyakönyvemben is az anyám nevét írták, nem apuciét. Lássuk be, ez a világ nem rólunk szól" - írja szellemesen kaktuszfüge, a Bezzeganya blog szerzője.Család--Hoppá! Pintér Tibi nagylányát a barátnőjének néztékhttp://www.life.hu/csalad/20140826-pinter-tibi-szinesz-rendezo-es-elso-felesege-janza-kata-szinesz-nagylanya-janka-gyonyoru-nagylany.htmlHipp-hopp eltelt pár év, és Pintér Tibi és első felesége, Janza Kata nagylánya, Janka felnőtt. Nem csoda, ha a gyönyörű nagylányt időnként a színész barátnőjének nézik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.