Shakira megerősítette: ismét várandós

Forrás: MTI -
terhesség Milan Piqué Mebarak Shakira család szerelem Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, felröppent a hír, hogy a kolumbiai énekesnő második gyermekét várja. Most pedig Shakira meg is erősítette a hírt.

Shakira a Cosmopolitan spanyol kiadásának adott interjújában, valamint a Facebook oldalán is megerősítette, ismét várandós. Vagyis a kis Milan jövőre kistestvért kap, méghozzá egy kisöcsit.

Forrás: MTI

A dögös mami azt is elmondta, hogy meg sem állnak legalább kilenc babáig. Shakira úgy tűnik, hogy saját focicsapatot kívánlétrehozni párjának, az FC Barcelona és a spanyol válogatott védőjének, Gerard Piquének. Gratulálunk a családbővítéshez!

Hoppá! Shakira második babájával várandós?http://www.life.hu/csalad/20140717-shakira-es-gerard-pique-masodik-gyermekuket-varjak-kolumbiai-hirek-szerint.htmlShakira és párja, Gerard Piqué második gyermeküket várják – legalábbis az egyik kolumbiai hírügynökség szerint. Csak nem Katalin hercegnővel együtt szül majd az énekesnő? Család--Shakira bombázó volt a záróceremónián - És a kis Milan is megmutatta, mit tudhttp://www.life.hu/news/20140713-shakira-bombazo-volt-a-zaroceremonian-es-a-kis-milan-is-megmutatta-mit-tud.htmlHatalmas buli volt a 2014-es focivébé záróceremóniáján. News--Shakira is ott lesz a focivébé fináléjánhttp://www.life.hu/news/20140704-shakira-ott-lesz-a-2014-es-focivebe-zarounnepsegen.htmlKérdés, hogy kolumbiai énekesnő szülőhazájának csapata is együtt tud-e ünnepelni a 2014-es labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.