Bevallotta: kétszer is elvetélt Kelly Brook

Forrás: Northfoto -
Kelly Brook Thom Evans terhesség kisbaba vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit kebelcsoda Thom Evans-szel való kapcsolata alatt veszítette el kisbabáját – két alkalommal is.

Kelly Brook és exbarátja, Thom Evans 2011 márciusában jelentették be a nagy hírt, miszerint a modell-színésznő első kisbabájukat várja. A 34 éves sztár akkor 6 hónaposan elveszítette kisbabáját – ám ezzel sajnos nem értek véget a megpróbáltatások.

Forrás: Northfoto

Kelly szerint ezt a veszteséget már nem tudták feldolgozni, ezért is lett vége kapcsolatuknak az egykori rögbijátékossal. A pár 2013 februárjában szakított egymással. Kelly most a Gladiátorok című műsor alatt megismert David McIntosh-sal tervezi esküvőjét.

Gyász a meg nem született gyermekért

Nem véletlenül várnak az örömhír bejelentésével a terhesség 12. hetéig a kismamák: sokan még ezelőtt elveszítik kisbabájukat. Minél később megy el a baba, ez a gyászfolyamat annál mélyebb és megrázóbb, a nőknek ilyenkor pár hónap befelé fordulásra, gyászra, regenerálódásra és nyugalomra van szükségük. A témáról IDE kattintva olvashatsz többet.
"Terhes lettem a legjobb barátnőm férjétől" - Amikor az abortusz az egyetlen megoldás http://www.life.hu/drlife/20120911-abortusz-utan-sara-teherbe-esett-a-baratnoje-ferjetol.html Sára 34 éves volt, amikor teherbe esett - a legjobb barátnője férjétől. Ahogy ő fogalmaz: "élete legmeggondolatlanabb lépése" volt a szex a férfival, de a csábítás éppen egy érzelmileg sebezhető pillanatban érte utol, adott volt a helyszín, az idő és az alkalom is az izgalmas, titkos ölelésre. Dr. Life Elvetélt volna Jennifer Aniston? http://www.life.hu/csalad/20140830-jennifer-aniston-terhes-volt-de-elvetelt-ujra-az-in-touch-weekly-szerint.html Jen, akiről éppen egy nappal ezelőtt írtuk meg, hogy furcsán nagy és gömbölyödő pocakkal jelent meg megújabb filmje premierjén, a hírek szerint ismét elvetélt - írja az Inqiusitr, az In Touch Weekly magazinra hivatkozva. Család -- Fehérneművel készül a Valentin-napra Kelly Brook http://www.life.hu/trend/20140204-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-a-new-look-fehernemuiben-allt-modellt.html A modell-műsorvezető ismét bebizonyította, nem hiába emlegetik őt Nagy-Britannia legszebb nőjeként. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.