Meríts erőt szavakból: a legszebb idézetek nőknek

Forrás: Thinkstock -
reggel idézet Müller Péter pozitív feltöltődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha feltöltődésre és egy pozitív nap-, illetve hétkezdésre vágysz, sürgősen olvass tovább! Íme, a legszebb idézetek nőknek.

Ma már természetes, hogy a nőknek több fronton kell helytállniuk. Nemcsak a munkahelyen, de otthon, mint anya, és mint feleség/társ is a maximumot próbálják nyújtani, miközben elvárás az is, hogy csinosak, szépek, fittek legyenek. Nem csoda, ha néha úgy érzik, kimerültek, elfáradtak, több odafigyelésre vágynak. Mi most az alábbi idézetekkel is segítünk erőt meríteni. Ha ezeket elolvasod, ismét kivirulsz! :)

Forrás: Thinkstock

"Senki nem születik nőnek, azzá lesz!" - Simone de Beauvoir.

"A nő: tetőtől talpig élet. A férfi: nagyképű kísértet" - mondta Weöres Sándor.

"A nőket a szerelem nemcsak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik" - Rippl-Rónai József.

"Ha sikerül megnevettetned egy nőt, a föld leggyönyörűbb látványában lehet részed." - vallja az 50 éves Keanu Reeves.

A Life.hu sztárszerzője, Müller Péter mindig betalál. Ez az egyik kedvencünk tőle:
"A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek... Egy nő erogén zónája: a lelke." - Müller Péter

Ez pedig a másik favoritunk Müller Pétertől (mert nem lehet vele betelni):
"Élj egyedül vagy akár a legjobb párkapcsolatban, házasságban és családban - magadban bízz elsősorban. Ne királyné légy - hanem királynő! Változnak az idők, Felséges Asszony!" - Müller Péter

A Life.hu extra tippje

Tedd ki ezeket az idézeteket a lakásod több pontjára, a tükörre vagy a hűtőre, így ha rájuk nézel, már nem indulhat rosszul a napod!
Csodálatos! Háromdimenziós mandalákra bukkantunkhttp://www.life.hu/legyenjonapod/20140811-eric-standley-egyetemi-docens-kulonleges-dimenzios-mualkotasokat-keszit.htmlEric Standley egy különleges eljárással készíti a műalkotásait, amelyeket lézeres vágással hoz létre több réteg papírból.Legyen jó napod!OrigoZabkása: a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140826-zabkasa-es-zabpehely-ezert-erdemes-ezt-fogyasztani-reggelire.htmlA nap első étkezésének - amellett, hogy fel kell töltsön energiával - tartalmaznia kell vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat is. Az én egyik új kedvencem a zabkása, ami elkészítve egészen más ahhoz képest, amit korábban gondoltam róla. Megéri kipróbálni!Ez Zsír!--5 érv a reggeli szeretkezés mellett (18+)http://www.life.hu/intim/20120106-felebreszt-felporget-feldob-mi-az.htmlMire vágysz a legjobban reggelente a kedvesed ölelő karjaiban? Egy forró zuhanyra? Egy isteni kávéra vagy teára? Egy mennyei pirítósra? Vagy inkább egy felejthetetlen szeretkezést kívánsz? Az utóbbi hatásosabb és élvezetesebb, mint az első három együttvéve. A Life.hu most elárulja neked, miért érdemes reggel szeretkezned. Másfél éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.