Kökény Attila felesége retteg egy újabb szüléstől

TV2 feleség Kökény Attila Sztárban sztár szülés rettegés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arankának a szülésről egy szörnyű tragédia jut eszébe, ezért közölte férjével, Kökény Attilával, hogy nem szeretne negyedik gyermeket.

A Sztárban sztár énekese - aki legutóbb Conchita Wurst bőrébe bújt - bár könyörög feleségének egy kisbabáért, Aranka egyelőre hajthatatlan – írja a hot! magazin.

TV2 press

„Imádom a kicsiket, ám bevallom, harminchét évesen nem érezném magam biztonságban, ha újra áldott álapotba kerülnék, rizikós lenne. Túl idős vagyok már ehhez. A legjobb barátnőm öt évvel ezelőtt borzalmas halált halt: agyvérzést kapott, három gyereket hagyott félárván. Az orvosok megállapították, hogy a fogamzásgátló okozta a tragédiát. Velem egykorú volt, ráadásul dohányzott is, akárcsak én. Ez elrettent a pirulák szedésétől. Egyéb praktikákkal vigyázok, hogy ne essek teherbe" – magyarázta Kökényné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.