Bajban van a rákban meghalt táncosnő kislánya

Forrás: facebook/Rákról Pozitívan -
sztriptíztáncosnő halál Prikrill Zsuzsi rák gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tízezreket rázott meg a rákban elhunyt táncosnő halála. Prikrill Zsuzsi szülei most azért aggódnak, hogy unokájuk náluk maradhat-e. Az édesapa ugyanis magához akarja venni a kislányt.

A Life.hu is végigkövette a napokban elhunyt Prikrill Zsuzsi küzdelmét a rákkal. Most kislánya sorsáért aggódhatunk, akinek elhelyezése küröl lángolt fel a családi vita.

"Amikor a lányom vég­stádiumba került, megjelent a kislány édesapja is, aki azzal búcsúzott Zsuzsitól: minden úgy lesz, ahogy szeretné, a gyerek maradhat itt, ahol felnőtt - mondta el a Borsnak a táncosnő édesapja, Prikrill István. - A lányom halála után az iskolában azzal fogadtak, járt bent az apa, és gyámhatósági papírokkal jelezte, elvinné majd a gyermeket. Vannak nehéz pillanataink. Sokszor fel­fel riad éjszaka az unokám, pedig velünk alszik. És olyankor órákon át csak siratja a lányomat."

Forrás: facebook/Rákról Pozitívan

A Bors megkereste az édesapát is, aki ragaszkodik a gyermekéhez. "Zsuzsi halála után vittem volna el a lányomat, majd vissza, hogy ne szembesüljön ezzel a szörnyűséggel. Jogszerűen, hiszen kéthetente láthatom őt. De kénytelen leszek megvárni a hivatalos utat, a gyámügy határozatát, hogy megtudjam, magamhoz vehetem- e a lányomat."

Biztosak vagyunk abban, hogy a családtagok a legjobbat szeretnék az anyukáját elvesztő, összetört kislánynak, ezért egymás iránti türelemmel ki fogják találni a legjobb megoldást. Egy bizonyos, a feldolgozást csakis a nyugalom segíti elő, így szurkolunk, hogy a nyolcéves gyermek minél kevesebbet érzékeljen a körülötte fellángoló vitából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.