Liptai Claudiáról áradozik új szerelme - kicsit irigyek vagyunk...

Forrás: Tv2 -
Horváth Ákos Liptai Claudia szerelem gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnőiesebb műsorvezetőnő, Liptai Claudia végre igazán boldog lehet, hiszen új kedvese, a szombathelyi színész Horváth Ákos a tenyerén hordozza, és ráadásul még gyermeket is szeretne tőle.

Láthatóan komolyan lángol a szerelem Claudia új kedvesében, hiszen a legszebb szavakkal beszél nyilvánosan a sztárról, sőt, már családalapítási terveiről is beszámolt az egyik vezető napilapnak.

Forrás: Tv2

"Bár Claudiával nyár óta vagyunk együtt, már korábban is ismertem őt - nyilatkozta a Blikknek Ákos.
- És hogy miben változott? Ha részletezném, akkor az felérne egy szerelmi vallomással. De persze nem tagadom: nagyon-nagyon szeretem őt. Abban hiszek, hogy egy kapcsolatban nem kell taktikázni, az ember igenis vállalja az érzéseit. A nőies nőket szeretem, és - ellentétben sok férfitársammal - nekem fontos, hogy okos is legyen. Az intelligens nő átlátja a problémákat, hogy mi miért van. Ez pedig harmonikussá tehet egy kapcsolatot."

Meglepő módon a szerelmespár gyermekeinek nagyon hasonló hangzású a neve - Panna és Panka - és bár még nem találkoztak, a szombathelyi színész egészen biztos abban, hogy jó barátnők lesznek, hiszen érzik szüleik szeretetét és ez őket is családias érzésre neveli. "Nagyon jó a kapcsolatunk a lányommal. Természetesen elmondtam neki korábban, hogy új kedvesem van, ő pedig nagyon örült. Azonnal szimpatikus volt neki Claudia, igaz, a kis Pankával még nem találkoztak, de ami késik, nem múlik. Panna csodálatos lány, ott voltam, amikor született, én vágtam el a köldökzsinórt. Erre persze tudatosan készültem, akkor még apasági tanfolyamra is jártam, elképesztő élmény volt. Semmihez sem fogható az apaság érzése, és szeretném újra átélni majd, szeretnék még gyereket" - mondta a színész.

Claudiáról nemrég megírtuk, hogy ő sem zárja ki az újabb gyermekvállalás gondolatát, így reménykedhetünk, hogy a sok hullámvölgyet megérő színésznő végre minden tekintetben révbe ér.

Liptai Claudia újra anya lennehttp://www.life.hu/csalad/20140904-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-gyermekvallalason-gondokodik-es-ferjhez-is-menne.htmlA műsorvezető új kapcsolatáról mesélt és bevallotta, a házasság és a gyermekvállalás gondolatával is kacérkodik.Család--Bonbongyártásba fogott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20131220-liptai-claudia-musorvezeto-sajat-keszitesu-bonbonokat-gyartott-otthon.htmlA TV2 műsorvezetője saját készítésű finomságokkal készül karácsonyra.CsaládLiptai Claudia kislánya rajong Radics Gigiérthttp://www.life.hu/csalad/20130331-liptai-claudia-kislanya-gesztesi-panka-rajong-a-megasztar-nyerteseert-radics.htmlA TV2 műsorvezetőjének lánya még nincs hétéves, de már van olyan énekes az életében, akiért rajong. Gesztesi Panka édesanyjának, Liptai Claudiának köszönhetően Radics Gigi koncertje előtt személyesen is találkozhatott kedvenc énekesnőjével és megleshette, hogyak készül a fellépésére a Megasztár tavalyi nyertese.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.